Planowałam zakup polipropylenu kanalikowego, ale nie wiem jaką długość i szerokość zamówić. Ile należy zostawić cm. z każdego boczku, tak, żeby można było z tego zrobić kuwetkę? Jakiej wysokości kuwetę najlepiej zrobić?
Moderator: Pulpecja
Ja w klatce mam niecałe 16, z PP w końcu zrobiłam z 15 i jest okAiKp pisze:Czyli kuweta wysoka na 17cm będzie ok? Bo trochę mnie przeraziła, jak dostaliśmy klatkę
Ja już ją dawno zrobiłam, popatrz na datę dodania postuYumizu pisze:@Bulletproof jakiej grubości kanalika propylenowego użyjesz? chciałabym też sama taką klatkę zrobić ale nie wiem czy trzeba koniecznie do niej te kraty dookoła, chciałabym ich nie używać ewentualnie dwie na rogu do poidełka resztę rzeczy nie potrzebuje kratek czy taka klatka by się trzymała? I też mam problem funduszy nie za wiele mogę wydać
One mają takie krótkie wystające "cośki", możesz zobaczyć u mnie na zdjęciu pozostałości po nich, ale to wystarczy uciąć kombinierkami, świnki i tak nie sięgają do nich, a ostre to to nie jestYumizu pisze:Patrzyłam na ostatni post ;D dzięki za odpowiedz poszukam tego na alegro