Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: Gburko-Furko-Fanaberki

Post autor: Bajlandia »

Ach dziewczynki moje kochane...
Bo jak jestem tu codziennie i udaje mi się pisać u Was na bieżąco to jest okej. Ale np. w święta jak byłam u rodziny i nie wchodziłam na kompa to mi się zrobiły zaległości, a potem one rosły i mi się nie chciało, czas też mi się ukrócił ostatnio przez powrót na uczelnię i tak się porobiło, ze nie piszę ani u Was, ani u siebie :(

U nas raczej w porządku ;) Fanaberia u fryzjera była już dosyć dawno, także dziarsko odrasta :lol: Gburkę muszę ściąć żeby widzieć czy jej to futerko na karku rośnie. Pani wet. wymacała, obejrzała świnki, obejrzała zeskrobinę i nic tam nie ma... dostała witaminki na wspomaganie futra. Generalnie pomogło bo ma gęstsze futro i nie widać różowych prześwitów skóry, ale jakby w długość nadal słabo to miejsce rośnie... :idontknow:

Generalnie świnie mi się ganiają od rana do nocy (z przerwami na jedzenie i odpoczynek) kwikają, turkoczą i nie wiadomo co jeszcze robią... martwiłam się, że się kłócą, ale zgrzytania zębów np. nie zaobserwowano, mam wrażenie, że one po prostu robią to dla rozrywki. Jak myślicie?

No a fotki... dziś Wiewiora przywiezie mi piękny stożek w żabki, który wylicytowałam na bazarku, porobię im fotki z nowym mebelkiem i wtedy wstawię. Kto chce? :szczerbaty:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja chcę!
Po prostu masz rozgadane przekupki, a nie świnie :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Pewnie, że chcemy! A moi Panowie czekają na nową porcję zdjęć laseczek, bo tęsknią :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Ja też nie mogę się doczekać nowych fotek :D
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ja też chce zobaczyć znowu te futrzate kluseczki :102: :photo:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Kurcze poznikały mi zdjęcia z początku wątku... Myślałam, że trochę dłużej powiszą na serwerach :idontknow:
No trudno, zasypuję Was dziś nowymi :102: i w najbliższym czasie spróbuję nadrobić Wasze wątki ;)

Ostatnio matka ruszyła szanowny tyłeczek i przyniosła z górek trochę trawki. Dziewczyny oznaczyły znakiem jakości BOB :ok:
Obrazek

Pierwsze spotkanie ze stożkiem:
Obrazek

Fanaberii własny sposób na...
Obrazek

Ale na wybiegu wykazała zrozumienie dla idei stożka.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dla Gburki stożek jest troszkę przy mały... ale wiadomo, że dla chcącego nic trudnego!
Obrazek
Obrazek

Na koniec trochę słodkiego wylegiwanka:
Obrazek
Obrazek

I takie portreciki:
Obrazek
Obrazek

Dziewczynki i duża przesyłają buziaczki wszystkim, którzy jeszcze o nas pamiętają! :buzki:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale jak Fanaberia leżała "na" to stożek się tak ładnie uśmiechał czerwonymi usteczkami :rotfl: Laseczki cud miód :buzki: :love:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

One są słodziachne :love: Kudłata Gburia z bobkiem pod nosem i ta grzywa Fanaberi. Nie można o Was zapomnieć! ;)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Aaach, zasłodziłaś aż miło :love:
Dziewczyny nadal urocze, nadal modelki i nadal nie mogę oderwać od nich oczu... mopy kochane :buzki:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Moi panowie mówią, że panienki jak zwykle piękne i przesyłają buziaki :buzki:
Fajny ten stożek :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”