Słodziak Fryderyk - sam puch! Kraków [REZ]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Amina
Miejscowość: Polska
Kontakt:

Re: Słodziak Fryderyk - sam puch! Kraków [REZ]

Post autor: Amina »

Kiedy wybiera się do domku?
Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Post autor: Brunka »

Właśnie czekamy na WPA, więc jeszcze chwilkę. Fryderyk za to rośnie jak na drożdżach i nadal jest tak samo uroczy :love:
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
Awatar użytkownika
Brunka
Kontakt:

Nowy domek czeka na WPA, Fryderyk też już się nie może doczekać... :roll:
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
malina8777

Post autor: malina8777 »

:fingerscrossed:
Amina
Miejscowość: Polska
Kontakt:

Post autor: Amina »

Udało się zorganizować WPA?
Neta_Ce

Post autor: Neta_Ce »

Frycek już z z Chewim. Gwałty były ale już jest ok. Popiskują sobie razem w klatce.
Awatar użytkownika
Brunka
Kontakt:

Zgadza się :D Fryderyk szczęśliwy w nowym domu. Trafił na brata bliźniaka, są baaardzo podobni. Później wrzucę fotki :D
Neta_Ce

Post autor: Neta_Ce »

Nie wiem czy ktoś tutaj zagląda jeszcze ale chciałam Wam powiedzieć kilka słów o Fryderyku.
Fryderyk został z miejsca przechchrzczony na Freddiego. Freddy zmienił się nie do poznania, jest zupełnie innym świniem niż był kiedy przyjechał. Przejął wszystkie złe cechy od młodego Chewiego i wręcz je spotęgował. O ile na początku był prośkiem do miziania to teraz tego nie chce, nie lubi. Młodszy Chubaka również nie domaga się pieszczot, przynajmniej z naszej ludzkiej strony. Człowieki służą do sprzątania w klatce, organizowania wybiegu i dbania o odpowiednie jedzonko. Szkraby nie usiedzą 3 sekund w miejscu, także trudno im cyknąć fotkę. Mają wbudowany radar antypic. Jak tylko usłyszą, że chcę im zrobić zdjęcie albo zobaczą telefon rozpierzchają się w dwie strony. Zwyczajowo zawdze chodzą w tę samą stronę. Poza tym, że nas jakoś nie darzą wybitną miłością, nad czym wielce ubolewam ;) to za sobą wprost przepadają, podejrzewam, że jeden za drugim skoczyłby w ogień. Kolankowanie wyglada tak, jeden u mnie na jednym końcu łożka - luz da się zapanawać dopóki mój men nie weźmie drugiego na kolanka. Koniec imprezy, uciekają do siebie, nie usiedzą. Jak są już na jednych kolankach to jeden przez drugiego łazi i idą w ruch ostrzeżenia i piski. Tego z kolei my nie jesteśmy opanować, bowtedy urządzają sobie przez siebie wzajemnie wędrówki ludu. A Chewie jest mniejszy i mamy wrażenie, że jak Freddy po nim łazi to go boli. Może smyk udaje i wykorzystuje nasze "rodzicielskie" odczucia. Freddy zjest wybredy w jedzeniu, ale w sumie wciągnie wsystko. Regularnie dokonuje gwałtów na młodszym, ale patrząc na zachowanie młodszego widzimy, że to on prowokuje sytuacje. Mały skubaniec.
Świniaki mają się dobrze, są radosne, zdarza im się co jakiś czas popcorning, mam nadzieję, że to z nadmiaru pozytywnych emocji.
Trochę ubolewam, że trudno jest mi uchwycić piękno moich poczochrańców i że nie mogę się dzielić tym z innymi, ale uwierzcie na słowo - chłopaki są super :) Obecnie wcinają drugie śniadanie :)
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Świńskie Imperium... i mistrzowie jedi... :love:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Jeszcze złagodnieją jak się zestarzeją. Jakieś fotki może?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”