Piękny Marian o wielkim sercu TM [WROCŁAW]
Moderator: pastuszek
- Elurin
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Piękny Marian o wielkim sercu [WROCŁAW]
Co tam u Mańka? Bo kolega Jerzy czeka i się niecierpliwi
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Maniek jest cicha woda - niby taki śliczny, grzeczny i układny, a nauczył Chleba rurkę z poidła Ferplastu wyrywać. Nie wiem po co, ale syf robią dzięki temu koszmarny Zmieniłam na Trixie, zobaczymy jak długo będzie je rozgryzał
- sosnowa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A sippy? Ono dla mnie do wyjęcia jest trudne, dopiero Pucka mi jak krowie w rowie wytlumaczyla, jak to robic, to chyba swinia nie zdemoluje?
- Elurin
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kranikowego nie powinni zdemolować
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Trixie dzielnie stawia opór
Z Marianem ogólnie wszystko w porządku, tzn. skończył antybiotyk i tylko probiotykami pasiemy się nadal, ale nadal jest to świnka do obserwacji. Przewlekłe zapalenie pozostawiło po sobie ślad nie tylko w postaci powiększonej sylwetki serca, ale też jakiś drobnych zmian anatomicznych układu oddechowego - stąd ten charakterystyczny sposób mówienia Mańka. W tej chwili jest czysty, nic mu się nie paprze i nie odkłada, czuje się dobrze, ale świst w osłuchu jest, z tym że właśnie nie brzmi zapalnie, tylko jak zwężenie. Normalnie nie powinno mu przeszkadzać w życiu, ale ma predyspozycje do ponownych chorób, więc trzeba umieć paczać
Osłuchu i diagnozy dokonała Ada Skarbek, jako że Grzesiek nadal na urlopie, ale skoro Marian od tygodnia jest bez antybiotyków i ma się świetnie, to myślę, że można jej wierzyć
Z Marianem ogólnie wszystko w porządku, tzn. skończył antybiotyk i tylko probiotykami pasiemy się nadal, ale nadal jest to świnka do obserwacji. Przewlekłe zapalenie pozostawiło po sobie ślad nie tylko w postaci powiększonej sylwetki serca, ale też jakiś drobnych zmian anatomicznych układu oddechowego - stąd ten charakterystyczny sposób mówienia Mańka. W tej chwili jest czysty, nic mu się nie paprze i nie odkłada, czuje się dobrze, ale świst w osłuchu jest, z tym że właśnie nie brzmi zapalnie, tylko jak zwężenie. Normalnie nie powinno mu przeszkadzać w życiu, ale ma predyspozycje do ponownych chorób, więc trzeba umieć paczać
Osłuchu i diagnozy dokonała Ada Skarbek, jako że Grzesiek nadal na urlopie, ale skoro Marian od tygodnia jest bez antybiotyków i ma się świetnie, to myślę, że można jej wierzyć
- Elurin
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dam radę, choć pewnie dość szybko polecę do weta na wszelki wypadek ze względu na dziwne odgłosy
Kiedy spodziewać się przyjazdu nowego lokatora?
Kiedy spodziewać się przyjazdu nowego lokatora?
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
O matko najświętsza, MARIAN!!!
Nie zaglądałam dawno na forum, z informacji od Kasi, wolontariuszki, która zabrała ode mnie Mariana wynikało, że na razie nie jest to kawaler do adopcji, a do leczenia... a tu proszę, jak on się pięknie prezentuje!
Jaki szczupły z niego świń!!!
Cieszę się, że ktoś odkrył, że to jest świnka jedząca wszystko. Zeżarł dywanik w przedpokoju. Znaczy no dobra - nagryzł frędzelki I moją skarpetkę. Albo dwie. I swój domek.
Łezki mi się zakręciły w oczu... jednym... a zaraz potem w drugim...
Dodaję wątek do Ulubionych, będę śledzić.
Mój kochany Marian, jak my za nim tęsknimy... <3
Nie zaglądałam dawno na forum, z informacji od Kasi, wolontariuszki, która zabrała ode mnie Mariana wynikało, że na razie nie jest to kawaler do adopcji, a do leczenia... a tu proszę, jak on się pięknie prezentuje!
Jaki szczupły z niego świń!!!
Cieszę się, że ktoś odkrył, że to jest świnka jedząca wszystko. Zeżarł dywanik w przedpokoju. Znaczy no dobra - nagryzł frędzelki I moją skarpetkę. Albo dwie. I swój domek.
Łezki mi się zakręciły w oczu... jednym... a zaraz potem w drugim...
Dodaję wątek do Ulubionych, będę śledzić.
Mój kochany Marian, jak my za nim tęsknimy... <3
Bo w przypadku Pawła do adopcji i do leczenia to w zasadzie to samo Marian ma się dobrze, od dłuższego czasu prosiaki u mnie nie mają granulatu, bo ciągle zapominam kupić, a Maniek na samym sianie i dzikiej zieleninie wziął i utył. No i co ja mam z nim teraz zrobić?
Szukamy czasu i transportu do Wawy i potem już Elurin będzie kontynuował historię
Szukamy czasu i transportu do Wawy i potem już Elurin będzie kontynuował historię
- Elurin
- Moderator globalny
- Kontakt:
Raftylka pisała w shoutboxie, że jedzie w niedzielę.
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay