Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły
Się przymierzaj, bo cię nie ominie 
Lubię, ja wiosną to mam po kokardę, i mam nadzieję, że tak zostanie, znaczy robota będzie. Ale w tym roku np. to w zupełnie innym kierunku by trzeba.......

Lubię, ja wiosną to mam po kokardę, i mam nadzieję, że tak zostanie, znaczy robota będzie. Ale w tym roku np. to w zupełnie innym kierunku by trzeba.......
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie, z zaskoku to można dostać pomarańcz, jak sie zasłużysz, a nie zapiszesz.
Zebranie w SPŚM odbywa się raz w roku (jak dotąd) - nasze życie stowarzyszeniowe dzieje się w internetach, a w realu owszem, spotykamy się czasami pokątnie, ale nie zbieramy
Zebranie w SPŚM odbywa się raz w roku (jak dotąd) - nasze życie stowarzyszeniowe dzieje się w internetach, a w realu owszem, spotykamy się czasami pokątnie, ale nie zbieramy

- sosnowa
- Kontakt:
U nas pomór. Ja mam zapalenie oskrzeli a Duży megakatar z infekcją wirusową. Najfalniej jest z wyprowadzaniem Łaty, na szczęście ciepło jest.
Świnie za to dzięki Bogu w porządku. Truśka okropnie Wiedźminowi wymyśla, myślałam, że on ją molestuje, zaglądam, a on, owszem, kręci kuprem, ale w przyzwoitej odległości. A ta dama drze się na cały dom profilaktycznie. Inna sprawa, że nigdy ich in flagranti nie przyłapałam i mam wrażenie, że raczej chyba nic z tych rzeczy. Grawa to owszem, choć bez przesady (jak w tym dowcipie, co dziewczyna w rubryce "stosunek do służby wojskowej" napisała "od czasu do czasu"
). Murgencja nigdy. Stąd przydomek Ksieni 
Świnie za to dzięki Bogu w porządku. Truśka okropnie Wiedźminowi wymyśla, myślałam, że on ją molestuje, zaglądam, a on, owszem, kręci kuprem, ale w przyzwoitej odległości. A ta dama drze się na cały dom profilaktycznie. Inna sprawa, że nigdy ich in flagranti nie przyłapałam i mam wrażenie, że raczej chyba nic z tych rzeczy. Grawa to owszem, choć bez przesady (jak w tym dowcipie, co dziewczyna w rubryce "stosunek do służby wojskowej" napisała "od czasu do czasu"

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Już wspominałam chyba, że powinniście natychmiast przestać?
Zdrowiejcie jak najszybciej!
Zdrowiejcie jak najszybciej!

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Gratuluję zazielenienia na wiosnę 
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę

- sosnowa
- Kontakt: