Jaime jest Jaime bo wczoraj miał biały płaszcz (skrzydła), jak Jaime Lannister (Gra o tron ). Po wylince one są blado beżowe, skrzydła prawie białe. oczy czarne i się na nas gapił. To był wielki dar być przy tym. No i pewnie będą młode Zdjęcia na ogół wychodza do bani, ale coś tam widać chyba.
No zobaczcie, patrzę ja i myślę, a czemu to sosnowa pisze komentarz pod komentarzem. Wróciłam na poprzednią stronę a to Burakura. Jakieś rodzinne podobieństwo w pisaniu się ujawnia chiba
Święta piękne, acz przechorowane z lekka.
W samiuśką Wielkanoc były pierwsze Dorodzinki Murgatroidy. Podsumujmy więc: jest on prosięciem wyjatkowym i to nie tylko ze względu na przepiękne umaszczenie i rubinowe oczęta. Ma wspaniały, unikalny charakter, jest spokojna, zrównoważona, pewna siebie a nie dominująca, nie da sobie w kasze dmuchac, ale nikomu nie wchodzi w drogę. Umiarkowanie proświnska i super proludzka, chociaż czasem spyula przed ręką w klatce. Wtula się w szyję i może tak dowolnie długo. Promieniuje kojącym spokojem. Nasza Płowa Nadmysz Wrzosowiskowa, Ksieni, jak ją czasem tż nazywa. Nadprosię.
Gren, zawsze będę dziękować za transport.