Pusia i Umka,Lusia za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Lusia123

Re: Lusia i Dżamma

Post autor: Lusia123 »

Jeśli chodzi o ostatnie zdjęcie chciałam ukryć pobyt Lusi w klatce :nie_powiem: chciałam im robić zdjęcia i wtedy Lusia powiedziała mi ,że chce siku ... nie chciałam mokrej plamy na łóżku więc zrobiłam jej w klatce :szczerbaty:
Lusia123

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek :świnka2: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek To moje niunie na wybiegu jak widać bardzo ruchliwym wybiegu Dżamma dostała nowe imię teraz tk Pusia :love: Pusia odważyła się wyjść poza schron ,ale nie nadługo Lusia wcale nie ruszyła się z miejsca :|
katiusha

Post autor: katiusha »

Pycholki słodkie :buzki:
Lusia123

Czasami się zastanawiałam czy ta Lusia wogle lubi Dżamme(Pusie) ,bo jak są u mnie to Luch jest chyba zazdrosny :shock: Jak tylko przykryje je kocykiem czy nie ma mnie na chwilę (jak są poza klatką) to są wtulone wystarczy jeden pisk małej ,a leń Lusiak już do niej biegnie . No więc chyba się lubią :szczerbaty: Teraz przedstawię mały problem: W klatce są 2 poidełka 150 i 250 niestety z 250 nie korzystają (choć poidełka są blisko siebie) nawet gdy 150 jest pusta ,a pusta jest co chwilę nie korzystają z poidełka obok ,a gdy raz 250 znikła (schowałam ,bo po co ma tam stać) nie piły już z 150 :shock: I teraz czemu nie piją z 250 i czemu jak nie ma 250 nie piją z 150 ?
katiusha

:idontknow: Zrozum świnię... Spróbuj zostawić tylko 250-tkę.
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

heh dziwny poidełkowy problem kto by się spodziewał taka pierdołka a coś ubzdura w tych małych główkach ;)
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Lusia123

Poidełko może kupie nowe ,ale teraz mam troche inny problem Lusia wybrzydza i jest wybredna miske pełną ma 24 cały tydzień ,a ona nie przepada za karmą je mało ,a przez co chudnie :( Jak ją podtuczyć ? Mokrym pokarmem próbowałam ,ale kupi mokre i teraz waży 838g ,bo nie dostawała mokrego macie cośna podtuczenie :roll:
katiusha

Prasowany zielony groszek, płatki owsiane?
Lusia123

Dam jej ,ale waga już rośnie trochę więcej dostaje wszystkiego niż zwykle ;)
A mała waga 503g
Carmelisa

Post autor: Carmelisa »

Jakie piękne panny :)
Widzę, że Dżamma, też pochodzi z wielkiej rodziny Tymczasów od silje :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”