Rozmawiałam dzisiaj z szefem. Nie ma problemu jeśli chodzi o mój urlop. W razie czego jeśli dłużej będę musiała zostać w Warszawie lub jeśli Nutka będzie wymagała dokarmiania to będzie do nas przyjeżdżał i pomagał koledze z którym tutaj pracuję.
Moderator: pastuszek

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215Właśnie też myślałam o Alfredziku i o tym co wtedy musiała czuć Asitadortezka pisze:do tego Alfredzik Asity...

), ja mam 9 kwietnia urodziny więc myślę, że Nutka zrobi nam prezent i się wszystko uda.
 ), ja mam 9 kwietnia urodziny więc myślę, że Nutka zrobi nam prezent i się wszystko uda.  Chyba powinnam już zacząć pić melisę
 Chyba powinnam już zacząć pić melisę 

Kilka razy dzwoniłam i rozmawiałam z panią z recepcji. Pani przekazała dr Kasi, że wysłałam jej maila i że dzwoniłam. Jak dr Kasia przeczyta to jutro ma do mnie oddzwonić. Jak nie to jutro znowu będę dzwoniła i będę próbowała porozmawiać bezpośrednio z panią doktor.
 Kilka razy dzwoniłam i rozmawiałam z panią z recepcji. Pani przekazała dr Kasi, że wysłałam jej maila i że dzwoniłam. Jak dr Kasia przeczyta to jutro ma do mnie oddzwonić. Jak nie to jutro znowu będę dzwoniła i będę próbowała porozmawiać bezpośrednio z panią doktor. Ale mam nadzieję, że robię dobrze i będzie happy end
 Ale mam nadzieję, że robię dobrze i będzie happy end 

Jest Ci na pewno strasznie ciężko, ale będzie dobrze!!!!
  Jest Ci na pewno strasznie ciężko, ale będzie dobrze!!!!   

) i później jedziemy do medicavetu na badanie i oględziny przedzabiegowe. W piątek rano zabieg.
 ) i później jedziemy do medicavetu na badanie i oględziny przedzabiegowe. W piątek rano zabieg. )
 )Z tego co mówiła dr Kasia to świnki dość dobrze znoszą takie zabiegi i spokojnie w piątek wieczorem mogłabym wrócić do domu. Na kontrole możemy jeździć do Szczecina.Asita pisze: Ale organizacyjnie: chyba po operacji będziesz tam musiała być jeszcze 2-3 dni, bo zwierzaka nie należałoby wieźć taki kawał po operacji a i oni chcą go widzieć na kontroli po 2-3 dniach.

Niby po zabiegu było ok ale  później coś się stało, że jednak trzeba było ją uspać...Obudziłam się z płaczem
 Niby po zabiegu było ok ale  później coś się stało, że jednak trzeba było ją uspać...Obudziłam się z płaczem  
  będzie dobrze
  będzie dobrze  dużo siły dla Ciebie
  dużo siły dla Ciebie