Jerzyk z irokezem posiada już swój harem

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Jerzyk z irokezem[T-ń]

Post autor: Lilith88 »

Jest niesamowity! :love:
Kati on jest w typie ridgeback to "pochodna" rozetki ale jednak oddzielna rasa charakteryzująca się właśnie takim irokezem wzdłuż całego ciała. Mnie wyjątkowo urzeka i jeszcze tak pięknie wybawiony :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Dzięki poświęceniu Asity pragniemy Was zaprosić na bazarek dla tymczasków katiushy i Joanki :D :
Z góry serdecznie dziękujemy za udział! :buzki:

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =58&t=6070
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Śliczny Jerzu zaczął mi kichać i prychać, w czwartek byliśmy u weta, no i antybiotyk w zastrzykach - ma zapalenie płuc. Na otarcie łez, albo kwików jak kto woli, po zastrzykach, Jerzyk otrzymał cieplutką norkę ;) z której korzysta ze zrozumieniem :lol:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Jerzyk chyba lubi dr Anię i wizyty u niej...znów do niej trafiliśmy :( bo odkryłam na boczku kaszaka, wziął się i zrobił :sadness: Zostawiłam go u dr Ani, w czwartek odbieram Jerza mam nadzieję, że bez kaszaka... Juz naprawdę nie ma co robić, tylko kaszaki hodować :levitation:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ojj.. Trzymam za zdrówko i żeby już więcej wizyt nie wymyślał sobie u pani doktor :fingerscrossed:
Jaguś

Post autor: Jaguś »

Jest niesamowity z tą płetwą wzdłuż grzbietu. A czy on ma takie uszka "przylizane" do głowy ? Świnki mają raczej takie odstające, a on nie :think:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Jaguś pisze:Jest niesamowity z tą płetwą wzdłuż grzbietu. A czy on ma takie uszka "przylizane" do głowy ? Świnki mają raczej takie odstające, a on nie :think:
Hmmm... :think: no i... On ma takie akuratne te uszka, jakoś tak specjalnie mu się przeglądałam pod kątem uszu :ups:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Świniaki mają różnie uszka, opadające mają rasowe świnki, kundelki mogą mieć mniej lub bardziej sterczące, rozetki mają bardziej sterczące od innych świnek z moich prywatnych obserwacji (ale nawet u rasowych rozetki i teddiki mogą mieć bardziej sterczące, byle nie za bardzo ;) ). Mój Wiewiórek jak był malutki miał tak sterczące uszka, że aż mu się jak u małego króliczka łączyły czubkami u góry :D Z wiekiem mu się "rozeszły". Co do Jerzyka jedno jest pewne, jest naprawdę wyjątkowy i piękny :love:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Dr Ania wycięła "kaszaka", który kaszakiem na pewno nie jest. Zmiana jest na tyle brzydka, że pójdzie dziś do badania histopatologicznego. Dziś odbieram świniorka .
:fingerscrossed: pilnie potrzebne...
piju

Post autor: piju »

:fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”