Nagroda za cierpliwosc

Czyli czym Twoja świnka zaskoczyć potrafi

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
AnetaB

Nagroda za cierpliwosc

Post autor: AnetaB »

Kilka dni temu pisalam ze martwie sie ze moj prosiak nie chce brykac na wybiegu. Zaleciliscie cierpliwosc i oplacilo sie! Urzadzil nam dzis taki popis biegow sprinterskich wkolo pokoju, radosne podskoki, glosne kwiczenie. No po prostu czad!!! A najfajniejsze jest to ze popkornujemy razem. Ja siedze na podlodze po turecku i podskakuje a on ze mna! Dodatkowo piski mojej podekscytowanej corki zdaja sie zastepowac mu swiniowy jezyk. Rewelacja!!! Jestem mega szczesliwa i swinia szczesliwa i wszyscy szczesliwi. I juz wiem ze kocham prosiaki. I zaraz bedzie nastepny! Adoptowany. Ale super!
Zycze wszystkim cudownego swiniowego weekendu.
Aneta
malwusia9

Re: Nagroda za cierpliwosc

Post autor: malwusia9 »

Widzisz dałaś mu czas i się opłaciło miałam podobny problem a teraz wszystko jest dobrze :love:
AnetaB

Post autor: AnetaB »

Tak dokladnie! A postepy sa z kazdym dniem! Klatka jest caly czas otwarta i Prosiak codzien rano wita nas tadosnym brykaniem po pokoju! I tak samo nas zegna wieczorem. To moja pierwsza swinka i powiem szczeze ze nie oczekiwalam az tyle madrosci i przywiazania i to w tak krotkim czasie. A jak pomysle jak beda brykac 2 prosiaki to juz nie moge sie doczekac.
Tak czas i cierpliwosc nawazniejsza!!!
AnetaB
malwusia9

Post autor: malwusia9 »

To jak już będzie dwójka to pisz szybko :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachowania, nawyki, wybryki”