Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Ulce dość się już dostało, także od Zarządu. Borys, ludzie popełniają błędy, także publicznie. Nie bronię jej, bo zachowała się skrajnie nieodpowiedzialnie, liczę na to, że wyciągnie wnioski. Bo widzisz, Borys, większość ludzi uczy się na błędach. Choć zdarzają się jednostki, które łamią zasady nagminnie, mimo próśb, tłumaczeń, upomnień, uważają że są ponad ustalonymi regułami. Ale to już inna bajka....Jack Daniel's pisze:Widzisz Lilith... ja pisałem na prywatnym FB różne rzeczy i wyleciałem. Ona jest DT, również zasłużonym, i jeszcze takie publiczne wpisy robi.
I nie, nie wysnuwam zbyt daleko idących wniosków. Po prostu wiem, że w wewnętrznym wątku, jeśli się to pojawi, to zamiotą pod dywan. Tutaj jest bardziej publicznie i mogę zrobić screeny, jakby co
Można zakupić na bazarku SPŚM: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=58&t=390Olek pisze:Posiada ktoś z was jakieś gadżety z motywem świnki morskiej?
Niby w którym momencie? Mówię (piszę) jak jest. A przynajmniej jak jeszcze niedawno byłoCynthia pisze:Bardzo proszę, żebyś skończył obrażać mnie, puckę, Mysz i innych członków tej organizacji....