Leonek [*], Michaś & Toffik [*] ♥♡
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
Re: Leonek & Michaś ♥
Cudnych masz chłopców
Leonek jest strasznie fotogeniczny. Justynuszek powiem ci że Tobiaszek strasznie pasuje do twojego stadka, śliczna z niego świnka, ja bym go nie oddała.

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Tak i Michaś byłby zachwycony.Ameba pisze:Cudnych masz chłopcówLeonek jest strasznie fotogeniczny. Justynuszek powiem ci że Tobiaszek strasznie pasuje do twojego stadka, śliczna z niego świnka, ja bym go nie oddała.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Ja wiem ale wiecie...
Ja się boję jak Michał przeżyje rozstanie. Oni siebie nie odstępują na krok. Poganiają sie to idą spać niedaleko siebie.
Obecnie wszyscy śpią w jednej klatce. Leon pod półką, Tobik pod tarasikiem, Michał na tarasiku.
Tobiś w ogóle prawie już nie korzysta z małej klatki. Chce jeść, siku albo spać - idzie do chłopaków.
A Leon wydaje się zadowolony, że w reszcie ma święty spokój i Michał się odczepił
Zobaczcie sami na te zdjęcia Misia i Tobisia: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 341#p34341

Ja się boję jak Michał przeżyje rozstanie. Oni siebie nie odstępują na krok. Poganiają sie to idą spać niedaleko siebie.
Obecnie wszyscy śpią w jednej klatce. Leon pod półką, Tobik pod tarasikiem, Michał na tarasiku.
Tobiś w ogóle prawie już nie korzysta z małej klatki. Chce jeść, siku albo spać - idzie do chłopaków.
A Leon wydaje się zadowolony, że w reszcie ma święty spokój i Michał się odczepił

Zobaczcie sami na te zdjęcia Misia i Tobisia: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 341#p34341
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
To chyba początek wielkiej przyjaźni
, pasuje do Twojego stadka
i jest uroczy 

- justynuszek
- Kontakt:
Taa... i już jest po niego kolejka chętnych 

Justynuszek jak oddasz Tobiego to mozesz zalowac. Ja Ci zazdroszcze, ze tak latwo chopcy sie dogaduja i sie zaprzyjaznili.
Zostaw go sobie.
Zostaw go sobie.
- justynuszek
- Kontakt:
Kochani, ja wiem. Ja na prawdę nie chcę go oddawać, szczególnie jak widzę go z Michałem.
Niestety nie mieszkam sama a z rodzicami i mama nie zgadza się na trzecią świnkę.
Baa, na tymczasowanie się nie zgadza i bez jej wiedzy Tobika przyniosłam...

Niestety nie mieszkam sama a z rodzicami i mama nie zgadza się na trzecią świnkę.
Baa, na tymczasowanie się nie zgadza i bez jej wiedzy Tobika przyniosłam...

W sumie dwie świnki czy trzy, niewielka różnica 
A Tobiś prześliczny, ta jego ognista grzywa...
(a nawiązując do tematu głównych bohaterów wątku, to cenzura na klejnotach rodowych Michasia w pierwszym poście mnie powaliła
)

A Tobiś prześliczny, ta jego ognista grzywa...

(a nawiązując do tematu głównych bohaterów wątku, to cenzura na klejnotach rodowych Michasia w pierwszym poście mnie powaliła

Faktycznie szkoda, widać, że chłopaki się polubili
Czemu rodzice nas nie rozumieją...

Czemu rodzice nas nie rozumieją...

Ale wspaniałe chłopaki prosiaki.
Widać, że mają wspaniały domek. Najlepsze są zdjęcia śpiących świniaczków, po prostu nie mogę, no miłość <3 I ta cenzura