Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Prześliczne
Dużo zdrówka! 

- etycja
- Kontakt:
Zbieram się psychicznie. Jak będę miała siłę, i czas, spróbuję połączyć kobitki, może się nie pozabijają. Widziałam też gdzieś ogłoszenie z uroczą panną do adopcji, choć przyznam, że i po hodowlach się rozglądam. Dochodzę również do wniosku, że przydałaby się większa klatka. Wychodzi więc na to, że wszystko w normie 

- etycja
- Kontakt:
No to i zbóje testują Burgessa. Czytałam, że tej karmy nie powinno się dawać jako jedynej, zwłaszcza na początku karmienia. Mamy więc mieszankę. Kurczę, nawet mnie by zachęciła. Wieprze wcinają jak szalone.

- etycja
- Kontakt:
Pochłaniane błyskawicznie. Zła tylko jestem bo dostałam pierwszego gratisa w historii zakupów w tym sklepie i była to mucha na dziko. Wysłałam maila, ale nawet nie raczyli mi odpisać. Czuję się nieco rozdarta, bo dużo towaru, dobrej jakości, ale kurczę jak przychodzi coś takiego oczekiwałabym przynajmniej odpowiedzi.
Wracając do Burgess, chłopcy mają mały dystans do tej karmy, widzę, że wyjadają wszystko dookoła a karmę jedzą na końcu. Dziewczyny wyjadają do samego końca i proszą o dokładkę. Przynajmniej w okresie przejściowym będziemy się tym karmić.
Wracając do Burgess, chłopcy mają mały dystans do tej karmy, widzę, że wyjadają wszystko dookoła a karmę jedzą na końcu. Dziewczyny wyjadają do samego końca i proszą o dokładkę. Przynajmniej w okresie przejściowym będziemy się tym karmić.
Zapewne jak już odpowiedzą to będzie, przepraszamy...to nie nasza wina i inne takie...
Ja zaopatruję się jedynie w zooplus, z Hipcia zamawia koleżanka i tam tylko Mixerama dla Demolci - całe szczęcie brak dziwnych sytuacji.
Dobrze, że maluchy zajadają z apetytem
A jak zdrowie ?
P.S. Wdrażamy budowę w życie, będziemy gotowi wcześniej także cichutko mam nadzieję na pamiętanie o mnie
Ja zaopatruję się jedynie w zooplus, z Hipcia zamawia koleżanka i tam tylko Mixerama dla Demolci - całe szczęcie brak dziwnych sytuacji.
Dobrze, że maluchy zajadają z apetytem

A jak zdrowie ?
P.S. Wdrażamy budowę w życie, będziemy gotowi wcześniej także cichutko mam nadzieję na pamiętanie o mnie

- etycja
- Kontakt:
Świnie nieźle, chomiki, super, ja tak sobie, dziękuję. Pamiętam oczywiście.
Mam nadzieję, że w kolejnych dniach już wszystko się poukłada
A fali chorób, gryp, wirusów i innych złych rzeczy mówimy a kysz !

A fali chorób, gryp, wirusów i innych złych rzeczy mówimy a kysz !