Mi się często śni że ratuje jakąś świnie i przez to mam zamiast 4 np. 15. Wczoraj mi się za to śniło że Sonet jednak był dziewczynką i urodził 5 pięknych zdrowych prosiąt i ta myśl " fuck and shit to chyba nie jest zgodne z umową i co ja teraz zrobię, zabiorą mi go ( ją ) Cynthia mnie zabije" na szczęście wstałam i odkryłam ze dalej mam tylko cztery (głodne) świnie
Taaa.... lepiej się na nogi leczyć, bo na głowę już za późno
A te sny to macie mega dziewczyny. ja ostatnio też miałam takie realistyczny sen jak byłam chora i ledwo żywa... to była jakby kontynuacja snu z kiedyś... dziwne to było
Taaa...mi ze 2 dni temu też się świnie sniły płeć sprawdzałam białym futerkom...I sprawdzałam i sprawdzałam i sprawdzałam... to chyba tak a konto tych tymczasów nowych sztuk 8 i kolejne 9 na jedną noc
Na pięty trza się leczyć, bo na głowę już za późno
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Nawet nie wiecie dziewczyny, jak mi ulżyło, że nie tylko mój mózg takie rzeczy tworzy! Może się kiedyś spodkamy w tych snach przy okazji uganiania się za uciekającymi świniakami. Zaczynam faktycznie dbać o pięty.
Sara ma już małe grzechotniki w brzuchu i rozwarte kości miednicy
Trochę z wczorajszego wieczora:
"Wyjść...albo nie wyjść...Oto jest pytanie.. Czy zgnuśnieć u wrót, czy rzucić się w odchłanie.."
"Gerooonimooooo!!!"
"Już pędzę na ratunek miłości ma !!!! Zali wiary nie trać !!!!"
" Ych, ych, ych, ych !!!"
"Ach cóż tam się dzieje w oddali! Bezduszni, samolubni!! Mnie nie zawołali !?!?"
"O lekkoduszna powstrzymaj swe rządze i ostań w bezpiecznym klatki rejonie!!! Oni już dla świata zgubieni, ich dusza w ogniu piekielnym tonie!!"
"Nie oprę się! Już mnie syreni śpiew przyzywa!!"
"Zali jestem!!! Co się tu za orgia odbywa?"
"Nawet dwie dziewki mą mocą obłaskawię.Zawżdy białogłowy jam chędożyć przywykł po strawie!!"
Joanka, jutro jestem z grabiami!
Chociaż to się jakoś mi nie klei...Ja się nagrabię, a Ty mi jeszcze pięć świń wetkniesz do auta na odchodne..Hmmm...
Anula, ZAWSZE mają otwarte