Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos
Malina, nie martw się, u mnie aktualnie same baby... Anula, martw się
Białasa Ci sprzedam 
-
malina8777
To my wbijamy póki nie ma świeżej dostawyCynthia pisze:Malina, nie martw się, u mnie aktualnie same baby... Anula, martw sięBiałasa Ci sprzedam
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
No kurcze ja to mam najgorzej, bo można mi wcisnąć i samca i samiczkę 
-
malina8777
Anula trzy czy cztery co to za różnica? a tak to będziemy mieć po równo
ja na początku też byłam przerażona ilością prosi ale teraz jak zdążyliśmy się poznać to nie oddalabym żadnego nigdy, jesteśmy nierozlaczni
dlatego też między innymi nie nadaje się na DT. W ogóle wracając do przesilenia Kapselkowi tez się coś dzieje... Dziś pierwszy raz sam upomnial się o myranie na rękach
u Przemka rozkladal się na wszystkie strony i jak nigdy dal znać za potrzebą... co się z tymi moimi swiniami dzieje
Kapsel jak do nas trafił był przerażony bal się własnego cienia, jadl na zapas i był agresywny a teraz zmienia się nie do poznania, oby tak dalej
a i skończyło mu 1100 g
- Anula
- Kontakt:
Hehe, ja więcej nie mogę bo z dziewczynami się już nowa samiczka nie zmieści a do Cwaniaka samca też nie wezmę bo Cwaniak nie nadaje się do tego by mieć współlokatora
Gdyby wszyscy mogli żyć razem w zgodzie to nie byłoby przeszkód a tak to znając moje szczęście to trzymałabym 4 świnie w 3 klatkach
Mówię Ci, że coś jest na rzeczy bo prosiaki się jakoś anormalnie zachowują.
Mówię Ci, że coś jest na rzeczy bo prosiaki się jakoś anormalnie zachowują.
-
malina8777
Zawsze możesz mieć pięć świń w trzech klatkach , ciocia Cynthia na pewno zdoła Cie do tego przekonać
Może te nasze kluchy wyrosną z tego albo przesilenie minie
. Ważne ze apetyty dopisuja
ja już pomału nie wyrabiam na tych gamoni, worki bez dna 
- Anula
- Kontakt:
No dokładnie, a jeszcze teraz warzywa takie drogie, na szczęście idzie wiosna a z nią stopniowo wszystko będzie tanieć. Już im nie raz tłumaczyłam, że wprowadziłam w domu plan oszczędnościowy i że ich też to dotyczy ale ole jakby nic sobie z tego nie robią
Rano na śniadanko dostają ogórka po ok 40g każda, na kolacje inna warzywka po ok 50g na głowę a i tak jak przyjdę z pracy to drą się niemiłosiernie 
-
malina8777
Mnie mój Przemek krzyczy za każdym razem jak idziemy razem do sklepu (z wiadomych przyczyn unikam i wolę chodzić sama) a jak już idę sama to wracam z pełną reklamową a w niej m.in. seler, marchew, burak, papryka, pomidory, jabłko, ogórek, pomelo, sałata rzymska, koper, pietruszka, bazylia, kiwi, truskawki ( Chrupek bez truskawki ledwo przezywa tydzień) rzodkiewka, owoc kaki. A w lato to już w ogóle, a i tak wiecznie drą ryja
podobnie z resztą jak Przemek, któremu np. szynki nie kupię bo zapomnę ( nie moja wina ze tylko on je szynkę w tym domu, mógł przypomnieć przed samym wyjściem ze mu brak) i codzień słyszę " o świniach to pamiętasz, nie trzeba ci przypominać " może faktycznie jestem złą dziewczyna
ale w końcu ciężko jest wszystkim dogodzić
ponadto każda normalna kobieta jak juz coś ma w doniczce to ma jakiegoś badyla, a ja z pasją hoduje... Owies. Czy ze mną faktycznie jest coś nie tak? 
Ostatnio zmieniony 03 mar 2016, 9:25 przez malina8777, łącznie zmieniany 1 raz.
- Anula
- Kontakt:
Ja za to słyszę, że świniom to śniadanko podaję a mężowi nie chcę robić
Ale zawsze mam dobrą kontrę i mówię, że świnie przecież same nie potrafią sobie zrobić
Ja myślę, że tak je rozpuściliśmy i teraz na własne życzenie musimy się męczyć 
-
malina8777
Rozpuścić było łatwo ale teraz sprostać wymaganiom