Nowy hamak, tu akurat trafiony prezent:

łapka i ziewanko :

moje kochane mordeczki

no to gramy :

"to nie ja to on":

"Ty duża oddawaj moje gniazdo! brudne w końcu lepsze niż żadne" :

Moderator: pastuszek
Moje świnie szaleją na punkcie gałązek od Pana Roberta, a inne jak kupowałam to ani ich nie ruszały. Aż się boję co będzie jak się skończą. Nie będę więcej zamawiać sianka więc i gałązki się skończą. Niestety ostatnio zamówiłam 2 worki po 5kg i tak naprawdę nadaje się z tego może ze 3kg. Jest strasznie dużo patyków itd. Ja im wyścielam sianem całą klatkę i boję się o stópki jak tam jest pełno ostrych patyków, już wystarczy że Cwaniakową stópkę musiałam leczyć.malina8777 pisze:Mam gałązki od Pana Roberta, dobry pomysł Anulato fakt katiusha, ta mata juz jest niepowtarzalna
stolik przenioslam do Soneta i Limeryka bo u Chrupka i Kapsla co chwile stolik lądował do góry nogami. Wandalizm się szerzy
zobaczymy tylko na jaką skalę, jak oni też będą wywracac to zostaje tylko na wybieg
chyba skorzystam z Twoich rad i tez im wprowadze identyczny nadzór nad wyznaczonym miejscem pobytu stolikakatiusha pisze: wszystkie michy jak w pierdlu poprzykręcane i jeszcze dociśnięte kawałkiem tekturki w tych obejmach, bo wyciągały i z tego