Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Gucio [*], Stefan & Dyzio + tymczas Staszek :)

Post autor: pastuszek »

Na mój rozum to dalsze badania krwi, Gucio miał kiedyś biopsję - ale on to miał znowu powiększone węzły chłonne. Ogólnie ten wyzmaz miał coś stwierdzić a jak zwykle nic nie wiadomo.
Na dzień dzisiejszy Dyziowi od ostatniej morfologii poziom krwinek spadł z 28 do 22, co prawda dokarmiamy i poimy się dalej, ale zaczął podjadać już karmę i siano :) A naszym obecnym zmartwieniem są problemy z wzdęciami, zaparciami, biegunkami...I aktualnie na tym się skupiamy.
U weta był też na kontroli Staszek, który jutro jedzie do Ognistej Kozy. W piątek rusza z Nią do Poznania - tam przejmie go Lilith88 i przekaże do DS w Szczecinie. Mam nadzieję, że się polubi z kolegą :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Dyziaczku trzymamy kciuki !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

To Staszek daleką drogę ma :-) Powodzenia!

Za zdrowie Dyzia :fingerscrossed: Przestań się wygłupiać i zdrowiej!
lubię

Post autor: lubię »

pastuszek pisze:Na mój rozum to dalsze badania krwi, Gucio miał kiedyś biopsję - ale on to miał znowu powiększone węzły chłonne. Ogólnie ten wyzmaz miał coś stwierdzić a jak zwykle nic nie wiadomo.
Wiadomo tyle, że nie ma chłoniaka - to już coś. Reszta niestety faktycznie niezbyt jasna, w każdym razie ja nie wiem jak mam rozumieć taki stan zapalny co to jest, a jakoby niczego nie było, tylko świnia słabuje :think: Chętnie bym usłyszała profesjonalną interpretację, chociażby w zakresie, czy to efekt antybiotykoterapii, czy jest poważny, przewlekły problem.
Się Stachu najeździ :) Trzymamy kciuki za dogadanie, niech to będzie owocna podróż :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Trzymam mocno, z całych sił.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

lubię pisze:Wiadomo tyle, że nie ma chłoniaka - to już coś. Reszta niestety faktycznie niezbyt jasna, w każdym razie ja nie wiem jak mam rozumieć taki stan zapalny co to jest, a jakoby niczego nie było, tylko świnia słabuje :think: Chętnie bym usłyszała profesjonalną interpretację, chociażby w zakresie, czy to efekt antybiotykoterapii, czy jest poważny, przewlekły problem.
Się Stachu najeździ :) Trzymamy kciuki za dogadanie, niech to będzie owocna podróż :fingerscrossed:
Niby tak, ale Zalesińska mówiła wcześniej, ze takie skoki mogą świadczyć o czymś nowotworowym :idontknow: , więc nie wiem czy dalej skacze czy mamy już tendencje spadkową, bo zwierzak sam sobie radzi z dziadostwem, które go złapało. Akurat bardziej wierzę w to drugie, w chłoniaka wierzyć mi się nie chce, chyba, że objawem jest mamlanie paszczą. Dla mnie to mamlanie jest problemem, ale macaja i twierdzą, ze nic się tu nie dzieję, w zębach ok - zdjęcia nie robili, bo Dyziek był słaby, miał złe wyniki krwi, no i pojawiły się problemy z brzuchem, na których obecnie się skupili.
Ostatnia morfologia; zrobili badanie kupy i mamy łykać Nystatyne.
Obrazek
Obrazek

A tu Stachu w drodze do bycia świnką zachodniopomorską w towarzystwie Batmana :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Re: Gucio [*], Stefan & Dyzio

Post autor: dortezka »

ojjj Dyziek.. weź już wyzdrowiej, ile można chorować? :fingerscrossed:

a jak idzie tworzenie kuwety? :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dyzio luty się kończy, dosyć chorowania!!! Brzuszek, ząbki, wszystko zdrowieje, nie martwimy już Dużej i całego forum :nono:
Pastuszku, a może to coś w paszczy... nadżerka jakaś? To też by bolało, jeść nie dawało, a świniak chętny do jedzenia :idontknow:
Awatar użytkownika
bziki2
Miejscowość: kraków
Kontakt:

Post autor: bziki2 »

Trzymamy :fingerscrossed: za zdrowie i pomyślność Dyzia. Pastuszku trzymaj się dobrej myśli.
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Dyziaczku :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”