Berit i Szprotka__Dżamma__ Alma- wszystkie w swoich domkach

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Alma,Heta-wolne, Berit-wstrzym. [Sztum]___Dżamma-DS

Post autor: silje »

Sofi- do Warszawy już wiele świnek ode mnie pojechało, więc jak najbardziej transport w tamtym kierunku jest możliwy :)
Jeśli chodzi o to kto z kim jest do adopcji, to jeśli Berit ma córkę (dziś dokładnie je obejrzę), to na pewno będą do adopcji razem- za miesiąc. Alma- do adopcji osobno (właściwie ma a 99% rezerwację- dziś/jutro się to wyjaśni).
"Na już" do adopcji ode mnie są dziewczyny:
* Janeczka i Honorka http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=5696
* Bierka z Hetą http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=5330 (piszę, że wstrzymane, ale właściwie już gotowe do adopcji razem)
* Bawarka i Meru ( z tym, że Meru jest świnką z zaburzeniami) http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=4840
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
sofi

Re: Alma(rez), Berit-wstrzym. [Sztum]___Dżamma-DS

Post autor: sofi »

ooo i to jest konkret! super! dam Ci znać jak coś się zdecyduję! a zapytam na zaś - podpisujemy umowę adopcyjną między sobą? :D jak to technicznie wygląda jeśli członek adoptuje od członka? :D

edit: proszę jeszcze zobacz, czy ma córkę ;)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Sofi, a Ty dla siebie świnek szukasz? :)
Tak czy siak- umowę się podpisuje oczywiście. Nawet jak członek od członka :D
Sprawdziłam maluchy- mała jasna- to dziewczynka. Ciemny- chłopak.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
sofi

Post autor: sofi »

ahhh!!! liczyłam, że chłopak to to ciemne ; ) No w sumie dla siebie, bo uściślają - dla moich synów i exmęża : ) (tak, mamy doskonałe relacje choć to dziwne w dzisiejszych czasach ) byliśmy (jeszcze) jako rodzina długo DT, DS.. tak więc są elegancko przeszkoleni, oswajali nie raz świnki polabo, wydawali ze mną do adopcji : ) z każdej strony ręczę za nich, sami pomagali zaocznie spsm w swoim czasie jak widzisz. Świnki będą pod moim stałym okiem dlatego pomyślałam, że podpiszę umowę ja. W sumie mogę Ci załatwić umowę z nim jeśli wolisz. To nie ma dla mnie znaczenia : ) Na świnki czeka klatka 120! wiedzą, co dobre!

edit: hmmm doskonałe to słowo na wyrost, ale doskonałe, jak na exów 8-) :yahoo: :jupi:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Alma miała chwilową rezerwację, ale znowu jest wolna. DS wyszukał dla siebie świnki "na miejscu".
Ale nic to- jest kolejna zainteresowana osoba i potencjalna, 5-miesięczna koleżanka :) . Może teraz się uda.
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Re: Alma(wolna), Berit i maluchy-wstrzym. [Sztum]___Dżamma-

Post autor: swissi »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
golka64

Re: Alma(wolna), Berit i maluchy-wstrzym. [Sztum]___Dżamma-

Post autor: golka64 »

Chętnie zabiorę cię Almusiu co ty na to? Nie tylko na wakacje ale na zawsze. Będziemy o tym myśleć :think:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

silje pisze: (...) jest kolejna zainteresowana osoba i potencjalna, 5-miesięczna koleżanka :) . Może teraz się uda.
No i się udało :D
Alma- rezerwacja dla p.Jaśminy, Grudziądz

Skiti- dziękuję za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :buzki:

Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

silje pisze: a także dwójką innych prosiątek, które niestety zostały zabrane od matki w pierwszej dobie życia.
Takich jednodniowych prosiaczków trafiło pod naszą opiekę cztery (miały zostać uśpione)- dwa przygarnęła Berit, a dwa- inna a świeżo upieczona mamusia- Alaska.
OJA biedactwa dobrze że znalazły u ciebie zastępcze mamusie
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Alma(rez), Berit i maluchy-wstrzym. [Sztum]___Dżamma-DS

Post autor: martuś »

Uśpione? :shock: Niektórzy ludzie nie mają serca :sadness: Dobrze, że młode mamusie się nimi zajęły :buzki:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”