U mnie strasznie wcinają matę, wczoraj pełno odgryzionych farfocli zobaczyłam... Nie ważne, że kolor niejadalny (teraz mam takie jakby cegiełki).
U mnie w bricomarche duuuży wybór mat jest, conajmniej kilkanaście wzorów, za niecałe 18zł metr.
Ja kiedyś Sroczkę pokazywałam Lubemu, ale było NIE...
Ja ostatnio kupowałam maty u tej pani co Katiusha, zamiata się je rewelacyjnie i nie nasiąkają tak siuśkami jak te od chińczyka.
Kati Ty to masz rękę do łączenia Może Sroczka nie będzie się chciała wyprowadzać.
Jolcia, tak właśnie. Jak zamawiałam 3m to 30 sztuk kupiłam Uwierz, że przy większym stadku maty lepiej daja radę. Daję im leżanki, albo z kawałków drybedów dostają do leżenia.
Siula, Sroczka mam nadzieję, że pojedzie do 3-letniej owdowiałej po samczyku kastracie koleżanki. Już jest zarezerwowana. Ale przy moim stadku ogarnęła się i otworzyła
Ja jeszcze ciśnienie mam na tą szarą z jasnymi listkami i..wściekle niebieską
Pozdro z mojego "Guantanamo" na pięterku Laski zawiązują sojusze, wymieniaja koleżanki w haremie. Obecny układ przyjaźni: Amola+Pola, Nina+ Kasia Gucław jest zdecydowanym podnóżkiem
Też zamówię chyba, ale raczej w niejadalnych kolorach.
Zauważyłam, że faceci w stadach są dość podnóżnkowi. No, chyba, że mają fryzjerskie zapędy, jak moj Geralt. Nie wiem o co chodzi, Grawiśka aż głowę zadziera jak on jej kłaki wokół wyrywa, bo to nie jest eleganckie odgryzanie. Poza tym kompletna pierdoła.
Twoje dziewczyny tak lubo siedzą, że aż im zazdroszczę
Podnóżki męskie..Może Geralt jest jak w tej komedii "Nie zadzieraj z fryzjerem" Oprócz strzyżenia wybuch pożądania i namiętności.
"To były piękneeeeee dni,
Po prostu piękneeeee dni,
Nowe meble, piękna mata na niej myyyyy!!!"
"Lecz odebraaano naam
ten cały nowy kraaam!!!!!
Szarooość pooranka deeepresję dała naaaaam.."
W galaktyce tymczasów takze przemeblowania. Sroka zmusiła mnie do poszukiwania nowych konfiguracji. Białasów się boi, w Stadzie było jej za tłoczno jakoś.. Ostatnią deską ratunku była Sara z jej buzującymi hormonami
Ale oto CUD!!! Dogadały się bez jednego wystrzału
Proszę bardzo, nowa aranżacja. Sara lezy ugodzona "strzałą amora"