Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Inez1989 pisze:Pastuszku jesteś cudowna. Paczka dotarła, rzeczy są przepiękne. Mina Finusia, gdy dostaje od Ciebie prezenty jest bezcenna. Zupełnie jak by mówił... "Hej, hej. Co to właściwie jest? Wiesz... Nie jestem przekonany do tych nowych mebli. Właściwie dlaczego zabierasz Nam Nasz stary, kochany drewniany domek na coś dziwnego i to w dodatku w sowy? " Po czym podchodzi, wącha, czasem nawet próbuje czy to nie jest jakiś smakołyk i spogląda na mnie tymi czarnymi ślepkami i mówi " Fajne to! Zawołam dziewczyny! ".
Super AlvinkuAssia_B pisze:Popatrz, zmieniłem jamke i się mieszczę! Ta jest trochę większa i pasuje do mojego futerka!
Alvin
Nic z tych rzeczy! Nie wciągałem brzuszka, po prostu się zmieściłem, jednak nie jestem jeszcze kapibarąpastuszek pisze:Super AlvinkuAssia_B pisze:Popatrz, zmieniłem jamke i się mieszczę! Ta jest trochę większa i pasuje do mojego futerka!
Alvin
I jakoś tak więcej przestrzeni w środku - nie wciągnąłeś czasem brzuszka?
Pieszczochowi też bardziej do pyszczka w tej drugiej
PamiętamArya90 pisze:Pastuszku mieliśmy się przypomnieć. Czy pamiętasz o naszym zamówieniu?
R&T
DziękujęPani Świnkowa1 pisze:Pastuszku tak ślicznie szyjesz! Szkoda że sama tak nie potrafię.
Najlepiej w prywatnej wiadomości albo na made.by.pastuszek@gmail.comminte pisze:Jak można złożyć zamówienie?