Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Jak ja pytałam o posłanka odpisała w przeciągu kilkunastu minut... W takim razie faktycznie robi to celowoatka1966 pisze:niestety tam też nie odpisuje...
no tak... nowym jeszcze odpisuje, żeby zarobić kolejne pieniążki
"starym znajomym - klientom", nabitym w butelkę już woli nie odpisywać, nie przepraszać i nie wysyłać zaległości... chowa głowę w piasek
"starym znajomym - klientom", nabitym w butelkę już woli nie odpisywać, nie przepraszać i nie wysyłać zaległości... chowa głowę w piasek
Dziewczyny zgloscie to na policje. Jest was kilka oszukanych na kwoty sumujace sie na ponad 400zl. To nie jest juz drobna kradzież..
- Inez1989
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
NoraXW przeczytaj dokładnie posty z kilku stron wcześniej i zastanów się jeszcze raz czy chcesz zamówić u tej Pani.NoraXW pisze:Witam, czy jest dostępna torba/paśnik?pozdrawiam
Podpisuję się pod tym! Radzę się zastanowić. Ja koniec końców odzyskałam pieniądze, ale oczywiście wciskała mi znany kit (problemy z przesyłkami które stwarzała poczta, ale jakimś cudem bohatersko udało się jej odzyskać paczki). Oczywiście nie napisała ani jednego przepraszam (a za coś takiego to się należy). Twierdziła, że pieniądze księgowa przeleje. Oczywiście księgowa 'zapomniała' więc znowu trzeba było czekać i w końcu po prawie 2 miesiącach czekania odzyskałam moje pieniądze. Jedno wielkie oszustwo... Mnóstwo wiadomości wysłanych a odpowiedzi doczekałam się dopiero pod koniec stycznia.
Dziewczyny na waszym miejscu kontaktowałabym się z policją/rzecznikiem. Takie internetowe oszustwa też przecież muszą podlegać kontroli.
Dziewczyny na waszym miejscu kontaktowałabym się z policją/rzecznikiem. Takie internetowe oszustwa też przecież muszą podlegać kontroli.
Ale się narobiło...Pamiętam, że gdy ja zamawiałam zestaw (lipiec 2015r.)wszystko było w normie..Paczka doszła w 4 dni, a ja byłam, i nadal jestem bardzo zadowolona..