Może rywalizować z Nalą od Marty to już prawdziwa waga superciężka. A jej babci nie ukuł żaden cuy?sempreverde pisze:Soia jest GMOPulpecja pisze:Ale jak to? 1325? Czy Soia to na pewno kawia domowa? Płci żeńskiej?sempreverde pisze:Ciekawostek ciąg dalszy
Soia z Loch Ness dobiła do rekordowego masy 1325g, moim zdaniem ona dąży do bycia dwa razy cięższą niż Goferek...
Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Kiwi, Soia & Gofer
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Co to jest 1350g, córka Nali u joasior dochodzi do 1700
Cynthia pisze:Co to jest 1350g, córka Nali u joasior dochodzi do 1700
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ale to córka innej Nali Mam nadzieję, że moja Nala na tych 1350g się zatrzymaCynthia pisze:Co to jest 1350g, córka Nali u joasior dochodzi do 1700
U nas wszystko po staremu, Kiwi i Soikowska zdrowe, Goferek daje radę.
Soiozaur nauczyła się, że moje słodkie ciumcianie przy zagrodzie oznacza nadmierne czułości i szybko zawija się w jakieś bardziej niedostępne miejsce. Ostatnio mnie uszczypnęła w rękę, bo się nie chciałam odczepić... Nie dość, że toto grube, je za dwie, waży za dwie, potwornie mnie uczula, nie chce siedzieć na rękach, dostaje ataku sapania za każdym razem jak ją wyciągam z zagrody, to jeszcze ma BRODAWKĘ na nosie.
Soiozaur nauczyła się, że moje słodkie ciumcianie przy zagrodzie oznacza nadmierne czułości i szybko zawija się w jakieś bardziej niedostępne miejsce. Ostatnio mnie uszczypnęła w rękę, bo się nie chciałam odczepić... Nie dość, że toto grube, je za dwie, waży za dwie, potwornie mnie uczula, nie chce siedzieć na rękach, dostaje ataku sapania za każdym razem jak ją wyciągam z zagrody, to jeszcze ma BRODAWKĘ na nosie.
Re: Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko?
Szykują się dość duże zmiany w moim życiu, a jak to z dużymi zmianami bywa, obiją się na życiu moich świnek również. Przyszła pora na projektowania Świnkohacjendy 2, niżej wrzucam projekt, będę wdzięczna za wszystkie opinie, podpowiedzi i sugestie.
Całość ma wymiar 150x75cm, przestrzeń magazynowa 35cm, barierka 5cm i 20cm szyby. Półka jest 30cm nad ziemią i ma wymiar 80cmx45cm.
Pod świnkami chcę mieć szuflady/pudełka na wszystkie ich graty, pierdołki i całą własność osobistą. Na projekcie nie ma też większości umeblowania, bo pewnie będzie tunel a pod półką podwieszony hamak (już nawet wiem który świński zadek go zajmie).
Całość ma wymiar 150x75cm, przestrzeń magazynowa 35cm, barierka 5cm i 20cm szyby. Półka jest 30cm nad ziemią i ma wymiar 80cmx45cm.
Pod świnkami chcę mieć szuflady/pudełka na wszystkie ich graty, pierdołki i całą własność osobistą. Na projekcie nie ma też większości umeblowania, bo pewnie będzie tunel a pod półką podwieszony hamak (już nawet wiem który świński zadek go zajmie).
Ale CZAD!!!!!
Czy te walce symbolizują świnie..?
Czy te walce symbolizują świnie..?
Tak, te balaski to świnki - najbardziej zbliżony kształt
Spieraliśmy się z chłopakiem w kwestiach wielkościowych, tj. ja mówiłam że to za małe będzie, a on ze ogromne. Więc wymodelował mi taką ideę świnki morskiej i wstawił do środka
Spieraliśmy się z chłopakiem w kwestiach wielkościowych, tj. ja mówiłam że to za małe będzie, a on ze ogromne. Więc wymodelował mi taką ideę świnki morskiej i wstawił do środka