One są cudowne, ale Bastilla potrafi pokazać pazurki. Niestety nie toleruje innych świnek oprócz Wifi i jest bardzo dominująca. Ale dla człowieka jest typowo kolankowa. Uwielbia się przytulać i wyciągać na kolanach. A Wifi to taki mały roztrzepaniec
Szkoda, że nie mogą znaleźć DS, bo naprawdę na niego zasługują
Więc tak, od kilku dni dziewuszki są na DT u mnie. Wrzucam ich aktualne fotki :3. Czekamy na przekazanie wątku .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Wątek już oficjalnie jest mój :3. Dziewuchy też już się na dobre zadomowiły. Dzisiaj po raz pierwszy miały okazję zwiedzić pokój całkiem same, jak na razie ograniczyły się do przestrzeni w promieniu 2 m od klatki . Niestety nie mam zdjęć ponieważ nie mogłam wyjść z pokoju ze względu na koty ale nadrobię to najszybciej jak się da . Czyli pewnie jutro . Panna Migotka rozłożyła mi się dzisiaj na nogach podczas miziania natomiast Mała Mi dostała głupawki zwanej "popkornowaniem" po śniadaniu . Z newsów to narazie na tyle .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Dziewczynki podbiły moje serce, miziaste, urocze, gadatliwe, mają apetyt a to mnie zawsze u świnek bardzo cieszy . Wrzucam zdjęcia z dzisiejszego miziania porannego :3. Szkoda, że tylko ja tu zaglądam ..
Mała Mi (córcia)
Panna Migotka (mama) - świnka chleb
Panienki razem
Zapraszam do nas:
Oh dziękuję dziękuję :3. Szkoda, że nikt nie zaprosiony po uszy tego nie widzi ..
Zapraszam do nas:
Fociszcze z wczorajnego wieczornego wylegiwania i miziania
Zapraszam do nas: