☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Anula »

Ale słodka Sara :love: Szkoda tylko, że już musi zostać mamusią :?
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No to niespodziewajka Cię czeka :102:
Mój Miecio to miał mamę całkowicie brązowo-czarną, jego siostrzyczka była brązowo-czarno-biała, jeden braciszek cały biały a drugi braciszek cały szary, a Miecio szaro-biały :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

faktycznie może mix być korzyści :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natalinka
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Natalinka »

Prawdziwa świnkowa ferma Ci się zrobiła! Pięknie i wszyscy tacy śliczni... Eh... :love:
Czarna Kluska i Morena
katiusha

Post autor: katiusha »

Wszyscy śliczni ślicznie bobczą i szamają siano bez umiaru. A ja biegam z IV piętra do piwnicy i donoszę :lol:
W nagrodę dostaję ta z litrowy słoik bobków co dnia. Chyba zacznę organiczne pikle produkować...Dobre na wszystkie niestrawności i osłabienia, z pełnym zakresem dobroczynnej flory jelitowej Obrazek
Opatentuję, zastrzegę recepturę i rozbujam sprzedaż wysyłkową :lol: W końcu pipy zaczną na siebie zarabiać :lol: Tylko nad zalewą jeszcze myślę.. Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

katiusha pisze:Wszyscy śliczni ślicznie bobczą i szamają siano bez umiaru. A ja biegam z IV piętra do piwnicy i donoszę :lol:
W nagrodę dostaję ta z litrowy słoik bobków co dnia. Chyba zacznę organiczne pikle produkować...Dobre na wszystkie niestrawności i osłabienia, z pełnym zakresem dobroczynnej flory jelitowej Obrazek
Opatentuję, zastrzegę recepturę i rozbujam sprzedaż wysyłkową :lol: W końcu pipy zaczną na siebie zarabiać :lol: Tylko nad zalewą jeszcze myślę.. Obrazek
:laugh:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ojj, jakbyś potrzebowała więcej surowcu jak rozkręcisz sprzedaż, to polecam moje dwie maszynki do bobów! :lol:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

katiusha pisze:W końcu pipy zaczną na siebie zarabiać :lol: Tylko nad zalewą jeszcze myślę
sądzę że jak z nimi pogadasz to zalewę też dostaniesz od nich...tylko dużo ogórka, arbuza i pietruszki do produkcji trzeba dać :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

:laugh: Tylko jakiś słabochłonny pellet muszę kupić, bo ciężko będzie tą zalewę wyciskać..Chyba, że doić będę bezpośrednio.. Obrazek :nie_powiem:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

katiusha pisze::laugh: Tylko jakiś słabochłonny pellet muszę kupić, bo ciężko będzie tą zalewę wyciskać..Chyba, że doić będę bezpośrednio.. Obrazek :nie_powiem:
Hahaha.. doić świnie na zalewę... :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”