Ja dzisiaj chyba biorę się za wystawienie jakiś rzeczy tutaj na forum ,żeby zebrać na klatkę dla Kulki ,bo 60-tka(w takiej ją dostałam ) to zdecydowanie za mało i chcę jej 100-tkę kupić tym bardziej ,że Kulka to świnka mająca kobiece kształty
I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
- 

Zielona

Re: Czupurek-Żaba i Kropelek-Wiercipięta ;)
Nie raz tak jest ,że nie ma już innego wyjścia ,ale przynajmniej jakieś pieniądze będą.
Ja dzisiaj chyba biorę się za wystawienie jakiś rzeczy tutaj na forum ,żeby zebrać na klatkę dla Kulki ,bo 60-tka(w takiej ją dostałam ) to zdecydowanie za mało i chcę jej 100-tkę kupić tym bardziej ,że Kulka to świnka mająca kobiece kształty
  a pracy na razie ani widu ani słychu

- 

Katrin86

nom, moi też w dwóch 60kach połączonych i myślę o kupnie jednej większej (jak Czupurek był sam i podrósł, to też jakoś ciasnawo było w 60ce  
 , jak był malutki to była super willa  
 )

- 

Zielona

Dokładnie ,a my z narzeczonym myślimy nad przyjaciółką dla Kulki ,ale pierw trzeba mieć większa klatkę 

Rzeczy wystawione teraz tylko trzymać
  aby uzbierało się na klateczkę.

Rzeczy wystawione teraz tylko trzymać
- 

Katrin86

znowu zajrzałam chłopakom w kalendarz i wynaczyłam przybliżone daty urodzenia:
Czupurek 17.02.2013
Kropelek 17.06.2013

dałam im dzisiaj smakersa mandarynkowego, ładnie stali przy nim we dwóch, ale jak chciałam im zdjęcie zrobić to wspólne szamanie nowej kolby już nie było takie fajne i na zmiane podchodzili
a takie fajne zdjęcie by było...

Czupurek 17.02.2013
Kropelek 17.06.2013
dałam im dzisiaj smakersa mandarynkowego, ładnie stali przy nim we dwóch, ale jak chciałam im zdjęcie zrobić to wspólne szamanie nowej kolby już nie było takie fajne i na zmiane podchodzili
a takie fajne zdjęcie by było...
- 

Moncia

Moje prosiaki też zawsze najlepiej się bawią jak nie mam przy sobie aparatu 

Może po prostu nie mają parcia na.... obiektyw

Może po prostu nie mają parcia na.... obiektyw