Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Prawie 9 kg szczęścia & Beza i 2 żarłacze białe i to mał
Super wiadomości 
-
malina8777
Ekstra
bardzo się cieszę 
- Anula
- Kontakt:
Jak Whisper? Doszła do siebie?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Tak, dziękuję, już jest normalniejsza, dziś nawet sprała MalinkęAnula pisze:Jak Whisper? Doszła do siebie?
- Anula
- Kontakt:
No widzisz, zbierała siły i dla niepoznaki udawała biedną i osowiała. Taki przyczajony tygrys, ukryty smok 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Właśnie wychodzę z migreny. No miałam mieć miły spokojny weekend na lekkie ogarnięcie chałupy plus odpoczynek przy książce/filmie... Ta... Złośliwość losu....
Świnie dziś mają dzień leżakowania totalnego, tylko się kłócą która w której norce... Powoli zbieram się do zrobienia fotek Gaice, ale to może jeszcze potrwać moment, bo są pilniejsze sprawy, a ja ledwo żywa po ataku migreny
Świnie dziś mają dzień leżakowania totalnego, tylko się kłócą która w której norce... Powoli zbieram się do zrobienia fotek Gaice, ale to może jeszcze potrwać moment, bo są pilniejsze sprawy, a ja ledwo żywa po ataku migreny
-
balbinkowo
Fotki mile widziane, jak zawsze
A jak tam przyszła gwiazda komiksowa? Kidy się do domku wybiera?
Głaski dla stadka
-
malina8777
Wiem co czujesz... mnie nie licząc migreny atakuje wściekły brygadzista (choć to ja powinnam być wściekła) zmęczenie, brak snu, brak czasu, krew mnie zalała - jakby tego było mało, pies coś zeżarł na dworze i rzyga i... drugą stroną też co chwilę, z autem a dokładniej z gościem który robił mi lampy też mam problem... z wiecznymi nadgodzinami też mam problem i Chrupek... który nic nie rozumie, nawet nie próbuje bo musi być najważniejszy, najukochańszy i wiecznie myrany i karmiony... Sonet, niestety ( albo i stety... już sama nie wiem) uczy się od najlepszego... też musi być brany, myrany, najważniejszy, całusy rozdaje przytulas na każdym kroku po czym usypia... wstaje, je i znowu chce, i Limeryk też pomału łapie ze myrkanie jest fajne... Kapsel już dawno lubi ale przynajmniej nie drze japy przy pełnej misce włażąc na pręty że on pierwszy... nie ogarniam już nic... coś kiedyś było o zwrotach??
Wyżaliłam się
aż mi lepiej
oj tak, tak
czekamy 
- Anula
- Kontakt:
Ja też czekam na
Malina to ja już nie co gorsze, świnie która wyczekują miziania czy takie które tego nie lubią
Malina to ja już nie co gorsze, świnie która wyczekują miziania czy takie które tego nie lubią
-
malina8777
Moje świnie są bardzo roszczeniowe w stosunku do mnie... Jestem świnskim sługą który wykonuje rozkazy władzy
Sama nauczyłam wiec mam...