Tigra-, Aurora [*] i Elektra /DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Marzena

Re: Tigra, Elektra i Aurora- wyjątkowe trio z Warszawy

Post autor: Marzena »

Ja po swoją jechałam z Warszawy do Poznania. Więc wiem jak to jest.
Wszystko pięknie. Tak. Każdy może zmienić zdanie tylko przez ten czas dziewczyny były zarezerwowane i straciły wiele okazji na dom a teraz cisza. Nie ma chętnych.
Wiem nic się nie da zmienić. :sadness: Jestem marudna. Też wiem.
Dobrze, że dziewczyny Katiushy mają dom. Pewnie takie było przeznaczenie.

Ps. To ja widać jestem krową bo jak kocham to już kocham i zdania nie zmieniam. Taki trudny przypadek. :love:

To może już skończę z tym marudzeniem. Stało się jak się stało. Są trzy śliczne gracje do wzięcia. Każda jest inna ale każda bardzo słodka. Elusia (biało-czarna) jest jeszcze bardzo bojaźliwa ale za to fantastycznie wskakuje na dach domku. Aurora (biała z czarnym uszkiem) każdego dnia staje się pewniejsza siebie i ma ten niewysłowiony magiczny urok. No ma coś w sobie dziewczyna niesamowitego. A Tigra (brązowo-czarna) króluje w całej klatce a przynajmniej się stara. Jest najpewniejsza siebie. Wszystkie trzy są cudne.
Gdyby ktoś chciał im dać domek byłoby super. Ja niestety nie mogę i tak mi żal. :sadness:
Ten do kogo trafią będzie szczęśliwy bo są naprawdę super.

Ps2. Będę płakać, bo moja Tania znów jest chora. Jestem taka tym zmartwiona. :cry:
Ostatnio zmieniony 18 sty 2016, 8:18 przez Marzena, łącznie zmieniany 1 raz.
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Tez jestem krową;D haha..

Głupio, ze tak wyszło, ale nic juz sie nie poradzi.. Znajdziemy im nowy moze lepszy dom
Marzena

Tak jest. Krowy są super! :buzki:
Znajdźmy maluchom nowy domek. Idźmy naprzód z optymizmem. Przecież gdzieś ktoś na świecie na nie czeka. :jupi:

Tylko niech mi ktoś jeszcze wyleczy Tanię. Inaczej się zapłaczę. :sadness:
katiusha

Post autor: katiusha »

Tłumaczone mi przed WPA było, abym wyjaśniła dokładnie Pani, co oznacza opieka nad labkami. Gdyby nie wskazówki mi przekazane, nie poruszyłabym nawet tej kwestii. Pani powiedziała, że aż takiej uwagi i pracy nad charakterami nie może im zapewnić, bo ma dużo innych zwierząt, pracę, nastolatka syna, a w lecie ogród. Oczekiwała, że szybko i bez problemu się oswoją.
Trudno. Ja niech będę tą złą...

Za domek :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Dziewczyny ja proszę o spokój. To wątek "moich dzieci"- i prosze podziwiać zdjęcia. Na pw zostało wszystko wyjaśnione :)

z cyklu.. czyja to noga :102:

Obrazek

Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Marzena

To Aurorka. :buzki:
Yvon

Post autor: Yvon »

Piękne trio. A imiona cudowne, wyjątkowe.
Trzymam kciuki za kochający domek stały :fingerscrossed:
Kochane labki.
Jeśli kiedykolwiek będę jeszcze miała świnki, to tylko labki. One są naprawdę wyjątkowe, kochane, kochające, inteligentne, mądre pod każdym względem ...
Pozdrawiam wszystkie świnkowe śliczności :love:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Dziewczynki są prześliczne. Najspokojniejsza jest Tigra, najbardziej nerwowa Aurora- potrafi nieźle podrapać :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Marzena

A Elusia byłaby moja, gdybym miała dobre, kochane świnki a nie dwie oszołomki. Dlaczego ja?
Więc powiem tak laborantki to świnki magiczne, mające nieprzeciętny urok. I choć moje są tylko białe to aż białe. Moje słodkie boskie gronostajki. To świnki bardzo mądre, które potrafią usiedzieć na kolankach. A hodowlane świnki. Tak miłe, sympatyczne, bardziej oswojone i ... jak z moich przeżyć wynika częściej chorują, mają problem z brakiem witaminy C choć jedzą jej więcej od laborek (zęby straszne). No a moje dodatkowo się gryzą, dzięki czemu znów byłyśmy na chirurgii i znów Tania musi być odosobniona. To się nigdy nie przytrafiło moim białym. Także laborantki w moim prywatnym rankingu zwyciężają.

Ps. Zabiję się. Dlaczego Bajka gryzie matkę? Kocham obie ale tak się nie da żyć.
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Ja dla odmiany wybralabym Tigre.. Odrazu mi sie spodobała ale mam juz zakaz swinkowy ;(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”