✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Asita »

Młodzi dokazują ale widzę, że Geruś nieźle daje radę i rozstawia po kątach :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Post autor: Arya90 »

Co za ranne ptaszki :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Gery zawsze był bardzo żywy :love: Ale dziś Poziomek się postawił Geremu trzasnął go zębami tak, że aż go odrzuciło, pociągnął za włosy i uciekł, wyglądało bardzo groźnie, myślałam że będzie rana ale nie. A co zrobił Gery? Wielkie oczy.. Zamurowało go.. Przez chwilę stał skulony po czym odwrócił się do ściany i obraził na cały świat, trochę wyglądało jakby poszedł sam do kąta :shock: Jestem w szoku, myślałam że jak tylko któryś zacznie mu podskakiwać to będzie afera a Gery nic, fakty rządzi, przynajmniej na razie ale nie ma w nim żadnej agresji.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Haha! A myślałam, że Geruś to porządkowy w tym domu, bo jak wyskoczył z ukrycia, jak białaski zaczęły turkotać na siebie Obrazek :laugh:

Powiem Ci, że za pierwszym razem, jak postawiłyśmy z mamą Miecia na nowej macie w umytej zagrodzie, to chociaż Żurek łaził tam ze 2 minuty, to mały zaczął wypinać tyłek, znaczyć teren (obrzydliwy smrodek...), ciągać tyłeczkiem, turkotać i robić wszystko to, co robi szef... Żurek zdębiał i zaczął żałośnie wycofywać się w kąt i kwilić... No tak nie mogło być, bo Żurka nie mogłyśmy zdetronizować, więc zabrałyśmy obu i wymieniłyśmy nową matę na starą i brudną Żurka... :idontknow: Wtedy już odpowiednia hierarchia powróciła :roll:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Bo tak jest jak zauważyłaś na ogół, oni coś tam się kłócą a Gery wpada i ustawia ale coś ostatnio się popsuło, może to przez zapaszki po Jamajce? Myślę że przejdzie im a Gery na pewno zostanie guru, nawet kot przecież tylko przed nim ma respekt ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale chłopaki dokazują! Fajnie, tylko szkoda, że o 5:00 :lol: Mi się także ta łapka w pierwszych minutach podoba :love: Na końcu właściciel także się pokazuje :szczerbaty: Pan i władca łóżka :buzki:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja mam ostatnio bezsenne noce i chłopaki mi zupełnie nie przeszkadzają wręcz przeciwnie, zresztą oni się prawie 24h tak awanturują więc przywykłam i jak śpię to mi to też już nie przeszkadza :D a kotek jako jedyny śpi i ma wszystko gdzieś.. :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Też mam bezsenne noce... TŻ wstaje do dodatkowej pracy w środku nocy, a ja nie mogę już spać :-(

Gery musiał się zdziwić jak mu ktoś podskoczył :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

I to bardzo się zdziwił :lol: Ale później ogarnął towarzystwo i znów jest nieugiętym władcą ;)

Ale dziś udało mi się napstrykać wyleży, muszę Pastuszkowi pokazać jak chłopaki kochają kapciochy i jamki :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tylko mistrz wyleży Tasiek schował się w kapciochu pod hamakiem i go niestety nie było widać ale cóż, następnym razem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”