Nutka mi przypomina takiego tradycyjnego Mandaryna
O takiego:
Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Nala i Nutka
Moje po kilkugodzinnym wypasie na trawce, intensywnie kontrolują stan miski z karmą w domu, dopiero potem zalegają na godzinkę i nawet szelest woreczka ich nie rusza.
Pięknie dziewczynom w tym świńskim raju, nawet w koperku były.
Pięknie dziewczynom w tym świńskim raju, nawet w koperku były.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
śliczne jest to zdjęcie! dość nietypowe bo ten koper za nimi wygląda jak drzewa... w pierwszej chwili zwątpiłam Dziewczyny dorodne takie okrągłe a wasze komentarze na 1 stronie wyglądają jak opis "mody na sukces" albo innego tasiemca
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
http://img541.imageshack.us/img541/8694/c4rs.jpg
one wcale nie takie przy kości skoro mieszczą się w dłoniach to aparat je pogrubia
pozdrawiamy kochane kluseczki
one wcale nie takie przy kości skoro mieszczą się w dłoniach to aparat je pogrubia
pozdrawiamy kochane kluseczki
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ciężko było im się zmieścić Nali spadła tylna łapkaasiaaa pisze:http://img541.imageshack.us/img541/8694/c4rs.jpg
Wiesz jakie małżeństwo taki serialDzima pisze:a wasze komentarze na 1 stronie wyglądają jak opis "mody na sukces" albo innego tasiemca
Po prostu Dolores to w rzeczywistości RigdeDzima pisze:wasze komentarze na 1 stronie wyglądają jak opis "mody na sukces" albo innego tasiemca