To czekam , bo normalnie wierzyć się nie chceCorina pisze:Nie mam pojęcia może jutro się cos dowiem

Moderator: silje
To czekam , bo normalnie wierzyć się nie chceCorina pisze:Nie mam pojęcia może jutro się cos dowiem
dobrze , że cesarki jej nie robił , bo by się zdziwiłCorina pisze:no ja sama się zdziwiłam o co chodzimoże dr cos jutro zarządzi
Też jestem ciekawa , a może to cysty ?Corina pisze:No. Jestem tylko ciekawa co w takim razie tam ma
Corina pisze:Zdjęcie wygląda dokładnie tak trzeba je otworzyć w nowym oknie żeby było większe, albo kliknąć:
Jak widać nie ma nawet zarysu kręgosłupów czy czaszek maluchów. Diagnoza Pani była następująca. Świnka mogła tą ciąże stracić i nie do końca znane są przyczyny. Nie natrafiłam na dr Piaseckiego (speca od świnek) bo pomyliłam godziny w których przyjmuje. Jutro będę dzwoniła i gdy obejrzy te zdjęcia powie co dalej z tym robić.
To dziwne bo dwa razy miała wizytę i wszyscy byli pewni, że jest w ciąży i wszystko jest w porządku. Płody były wyczuwalne, śwince widocznie urósł brzuch...
Nie wiem nie znam się.Zobaczymy co doktor powie.