Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Werusiek ja proszę o wyjaśnienie prawie od miesiąca i się nie doczekałam. Także nie liczyłabym na zbyt wiele za szybko
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Dziewczyny piszcie na adres :chrapciokontakt@wp.pl lub na fb.
Ja upominam się codziennie na te dwa sposoby ale narazie bez odzewu. Przed świętami podano mi numer przesyłki do dziś ani informacji o przesyłce ani samej przesyłki, nie ma też żadnego kontaktu z p. Barbarą.
Ja upominam się codziennie na te dwa sposoby ale narazie bez odzewu. Przed świętami podano mi numer przesyłki do dziś ani informacji o przesyłce ani samej przesyłki, nie ma też żadnego kontaktu z p. Barbarą.
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
ks.Twardowski
Widzę, że jestem szczęściarą, że dostałam zamówienie. Tutti..
Takie fajne rzeczy tworzysz..
Takie fajne rzeczy tworzysz..
No właśnie szkoda, ze tak traktuje klientów.. Bo rzeczy fajne, ale naprawde obserwuję co tu sie dzieje to aż przykro sie robi
Ogromna szkoda. Zamawiałam pierwszy raz. Nie jest to wszystko idealnie wykończone, szwy w niektórych miejscach są fatalne i bardzo dużo nitek musiałam poucinać. Widać, że robione było w pośpiechu. Mimo wszystko, polar jakościowo jest świetny i te małe mankamenty jestem w stanie przeboleć. Ale kurcze, przez to kręcenie na temat wysyłki, brak kontaktu i masę głosów, że ludzie mają tak ogromne problemy już się zraziłam i nie sądzę, żebym zamawiała kolejny raz, a szkoda. No i przed zamówieniem czytałam wątek, widziałam, że były już problemy. Myślałam, że po ostatniej sytuacji już będzie ok, a tu wyszło znowu tak samo.
Ja zamawialam w sierpniu i tez sie nasluchalam ze przesyłka poszla ze cos tam.. Ale sie doczekalam.. Tez takie troche w pospiechu, ale jakość materiałów dobra i sam pomyśl fajny.. No ale cóż.. Życzę wam żebyś dostaly w końcu te zamowienia
Ja juz raz zamawiałam i nie było problemu teraz nagle jest. To nie jest odpowiedzialne zachowanie. Od początku grudnia ani zamówienia ani pieniędzy zwróconych. Mam nadzieje ze sie to wyjaśni szybko bo moze sie zrobic nieprzyjemnie w szczególności, że pieniadze na drzewach nie rosną...
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Ja zamówienie złożyłam pod koniec października i do dziś nic nie dostałam:/ chce odzyskać moje pieniądze...jestem już zmęczona tym wszystkim.
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
ks.Twardowski
ks.Twardowski
U mnie podobna sytuacja. Zamówienie zrobione w listopadzie i wciąż czekam na cześć zamówienia.
Paczka miała być jedną, zrobiły się dwie z czego jedna po miesięcznym dopytywaniu się w końcu przed Świętami doszła o drugiej słuch zaginął - nie doszła, nie ma jej w rejestrze przesyłek.
Na kolejną wiadomość usłyszałam, że teraz to akurat jest przerwa w realizacji zamówień i dopiero ewentualnie po 5.01. coś można zgłaszać.
Do tego domki które przyszły potwornie śmierdzą papierosami! !!!
Na pewno więcej nie zamówię już u Tutti. I jak kiedyś polecałam tak teraz odradzam zamawiać cokolwiek...
Paczka miała być jedną, zrobiły się dwie z czego jedna po miesięcznym dopytywaniu się w końcu przed Świętami doszła o drugiej słuch zaginął - nie doszła, nie ma jej w rejestrze przesyłek.
Na kolejną wiadomość usłyszałam, że teraz to akurat jest przerwa w realizacji zamówień i dopiero ewentualnie po 5.01. coś można zgłaszać.
Do tego domki które przyszły potwornie śmierdzą papierosami! !!!
Na pewno więcej nie zamówię już u Tutti. I jak kiedyś polecałam tak teraz odradzam zamawiać cokolwiek...
Zgłosiłam ja do czarnej listy ale nie wiem w końcu czy ktoś się z nią kontaktował albo czy została dodana, bo nie sprawdzałam ani tez nie dostałam żadnej odp. Ja się czuje oszukana i to bardzo. Gdyby był z nią jakiś kontakt to co innego. Ale nie dostaje żadnej odpowiedzi. A maile odczytuje. W dodatku najwyraźniej jak ktoś się upomina to dostaje cos, co zostało zrobione na odwal (zdjęcia na Facebooku).
Ja się powoli zbieram i chyba bede się kontaktowała z policja/ rzecznikiem praw konsumenta. To ze było to zamowienie internetowe nie zwalnia z odpowiedzialności.
Ja się powoli zbieram i chyba bede się kontaktowała z policja/ rzecznikiem praw konsumenta. To ze było to zamowienie internetowe nie zwalnia z odpowiedzialności.