Knedel, sercowy chłopak, Sroka [*] odeszła (Wawa)
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Re: Knedel, sercowy chłopak i Sroka trochę dziwna (Wawa)
Polecam olbas oil (krople, dwie na ubranie/piżame), mi pomaga i lubię ten zapach  i jak świnki po głąbku zdrowe?
 i jak świnki po głąbku zdrowe?   każdemu się zdarza, ile razy moje kradły kartofle, albo obgryzały w siatce...
 każdemu się zdarza, ile razy moje kradły kartofle, albo obgryzały w siatce...  

i jak świnki po głąbku zdrowe?
 i jak świnki po głąbku zdrowe?   każdemu się zdarza, ile razy moje kradły kartofle, albo obgryzały w siatce...
 każdemu się zdarza, ile razy moje kradły kartofle, albo obgryzały w siatce...  
- 

DankaPawlak
Jak tam ofiary kalafiora? 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziękować, zdrowo wyglądają  Bobów sto tysięcy, ale wszystkie eleganckie
 Bobów sto tysięcy, ale wszystkie eleganckie   Dzisiaj lekka dieta sianowa na wszelki wypadek. Zresztą odkąd są te mrozy - a u mnie średnio ciepło (albo mam takie wrażenie przy przeziębieniu) - to wszystkim daję też siano na wyściółkę - poza paśnikiem. Niby się zmarnuje, ale jakoś mi się wydaje, że czują się bardziej komfortowo.
 Dzisiaj lekka dieta sianowa na wszelki wypadek. Zresztą odkąd są te mrozy - a u mnie średnio ciepło (albo mam takie wrażenie przy przeziębieniu) - to wszystkim daję też siano na wyściółkę - poza paśnikiem. Niby się zmarnuje, ale jakoś mi się wydaje, że czują się bardziej komfortowo.

Bobów sto tysięcy, ale wszystkie eleganckie
 Bobów sto tysięcy, ale wszystkie eleganckie   Dzisiaj lekka dieta sianowa na wszelki wypadek. Zresztą odkąd są te mrozy - a u mnie średnio ciepło (albo mam takie wrażenie przy przeziębieniu) - to wszystkim daję też siano na wyściółkę - poza paśnikiem. Niby się zmarnuje, ale jakoś mi się wydaje, że czują się bardziej komfortowo.
 Dzisiaj lekka dieta sianowa na wszelki wypadek. Zresztą odkąd są te mrozy - a u mnie średnio ciepło (albo mam takie wrażenie przy przeziębieniu) - to wszystkim daję też siano na wyściółkę - poza paśnikiem. Niby się zmarnuje, ale jakoś mi się wydaje, że czują się bardziej komfortowo.- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wybiegamy dzisiaj! 

- 

DankaPawlak
Olala, jakie to dorodne Państwo Knedlostwo 
Czy ktoś jeszcze oprócz mnie zauważył jakie Knedel ma cudne spojrzenie? i takie mądre!

Czy ktoś jeszcze oprócz mnie zauważył jakie Knedel ma cudne spojrzenie? i takie mądre!
- 

katiusha
Faktycznie mądrze skupańcowi z pycha patrzy  Moro-para!
 Moro-para! 

Moro-para!
 Moro-para! 
- 

Raftylka
To kapcioch pastuszkowy???

- 

Raftylka
Ja zauwazylam, ze nosi białe gacie, a to świadczy, ze musi byc z niego czyściutki gość:DDankaPawlak pisze:Olala, jakie to dorodne Państwo Knedlostwo
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kapcioch pastuszkowy, szyty na dwie świnie, jeszcze za życia Toli i Pontusa, więc omal niezniszczalny.   

Knedel jest może i mądry, ale przede wszystkim fatalistycznie przewiduje, że zaraz nastąpi dowolna katastrofa. Więc on się na wszelki wypadek schowa może? Albo ucieknie?
Lubię go z tym, choć mógłby już nie uciekać przed podawaniem leków, bo i tak bedzie je łykal zawsze.
No i czasami się kłóci ze Sroką i to on ją podgryza!
Ciekawa jestem jego historii. Jesli jest kastratem, to musiał kiedys być w normalnym domu... Jak trafił do pseudo i po co???
Może i lepiej, że nie umie opowiadac.
Czyścioch z niego, to prawda - wreszcie, po bodaj pół roku, unormowały mu sie boby!

Knedel jest może i mądry, ale przede wszystkim fatalistycznie przewiduje, że zaraz nastąpi dowolna katastrofa. Więc on się na wszelki wypadek schowa może? Albo ucieknie?
Lubię go z tym, choć mógłby już nie uciekać przed podawaniem leków, bo i tak bedzie je łykal zawsze.
No i czasami się kłóci ze Sroką i to on ją podgryza!
Ciekawa jestem jego historii. Jesli jest kastratem, to musiał kiedys być w normalnym domu... Jak trafił do pseudo i po co???
Może i lepiej, że nie umie opowiadac.
Czyścioch z niego, to prawda - wreszcie, po bodaj pół roku, unormowały mu sie boby!