☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D
Osobiście dałabym radę
We własnym mieszkaniu już malowałam, gładziowałam, rury od wody ciagnęłam, panele kładłam i kilka innych rzeczy. Castorama była moim ulubionym centrum handlowym
Do tej pory pamiętam, gdzie co znaleźć 
-
balbinkowo
Łał, to ty sama jesteś taka złota rączkakatiusha pisze:Osobiście dałabym radę:102: We własnym mieszkaniu już malowałam, gładziowałam, rury od wody ciagnęłam, panele kładłam i kilka innych rzeczy. Castorama była moim ulubionym centrum handlowymDo tej pory pamiętam, gdzie co znaleźć
-
katiusha
-
Harvejowa
Mam to samo ;p bardziej bawi mnie majsterkowanie niż zakupy ubraniowe 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Dziewczęta! Jakież my niezależne
Wczoraj M mi pokazał, że uchwyt od szafki się rusza i trzeba przykręcić....POKAZAŁ MI
Znaczy się mam się tym zająć
Zagrodę bym też sama zrobiła, ale boję się pił elektrycznych i wyrzynarek....tu brat się przydał. Ale pięterka i schody sama porobiłam
No i sprawami samochodowymi ja się zajmuję.....i mam już tego dość i szczerze myślę o sprzedaży auta i nie kupowania innego dziada.... 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
agatauk02
No ja tez czasem mam ochote cos zrobic ale moj mezus jest w tych sprawach na prawde dobry wiec po co ja mam sie meczyc
niestety nie mam takiego pomyslunku jak on. On tylko spojrzy i juz wie
Podziwiam te kobitki co same majsterkują. Szacun 
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A odwrotnie?katiusha pisze:Facet przy majsterkowaniu nie jest mi niezbędny. Sama wyposażyłam sobie skrzynkę narzędziową, kupiłam wiertarkę, wkrętarkę..Nawet wiertła rozróżniam (Nie maltretuję ściany tymi do metalu)
Bo ja poza widiowymi to nie odróżniałam, dopiero przyswoiłam sobie z Wiki artykuł o rodzajach wierteł.
Ścian nie męczę, bo się sypią.
Ale kazałam do piwnicy zanieść osiatkowane drzwi od starej szafy, bo coś mi mówi, że będą dobre do świńskiej zagrody...
-
katiusha