Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Harvistek i spółka/Cukiereczki :)
Nie w każdej są. Ja mimo mrozu wybrałam się specjalnie po zakupy do Biedronki i nie znalazłam kanapy. Były inne przecenione rzeczy, kupiłam np. dobrą kawę etiopską.

- 

Assia_B
Ja wczoraj byłam w Biedronce i u mnie też nie było... Ale u Ciebie prezentuje się pięknie 

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
A ja byłam i kupiłam!  Faktycznie tylko 15 zł, źle musiałam dojrzeć to 25. Jutro przedstawię dowody w postaci zdjęć
 Faktycznie tylko 15 zł, źle musiałam dojrzeć to 25. Jutro przedstawię dowody w postaci zdjęć  

W ogóle w mojej biedronce jeszcze sporo tych kanapek i faktycznie dużo różnych przecenionych rzeczy!

Faktycznie tylko 15 zł, źle musiałam dojrzeć to 25. Jutro przedstawię dowody w postaci zdjęć
 W ogóle w mojej biedronce jeszcze sporo tych kanapek i faktycznie dużo różnych przecenionych rzeczy!
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 
 Fanaberka 05.03.2019
 Fanaberka 05.03.2019 Gburka 17.05.2020
 Gburka 17.05.2020- 

Harvejowa
Wyznania tymczaski Filifionki:
To koniec, jestem obrażona na amen...jak mogłaś mnie znów dotykać?

No dobra, przekonałaś mnie. Dawaj gryza!

Ty wiesz duża, że to nawet dobre ?

Omnomnom

I taka opcja mi się podoba...zostajesz mianowana ręką, która ma prawo mnie karmić! No ale daj jeszcze gryzka

Robimy postępy Jak nic będzie miziak ;p
 Jak nic będzie miziak ;p

To koniec, jestem obrażona na amen...jak mogłaś mnie znów dotykać?
No dobra, przekonałaś mnie. Dawaj gryza!
Ty wiesz duża, że to nawet dobre ?
Omnomnom
I taka opcja mi się podoba...zostajesz mianowana ręką, która ma prawo mnie karmić! No ale daj jeszcze gryzka
Robimy postępy
 Jak nic będzie miziak ;p
 Jak nic będzie miziak ;p- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Harvistek i spółka/Wyznania Filifionki
No i co narobiłyście?! Przez was baby jadę jutro do Biedry   Eh tylko kasę tracę
 Eh tylko kasę tracę   

Kanapa super! Bardzo mi się podoba, a tylko jedną kupiłaś? A drugie świńżeństwo nie ma łoża?

Eh tylko kasę tracę
 Eh tylko kasę tracę   
 Kanapa super! Bardzo mi się podoba, a tylko jedną kupiłaś? A drugie świńżeństwo nie ma łoża?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

Harvejowa
Chciałam sprawdzić jak zareagują 
Mufi i Jagodzia wolą swoją budkę, której nie lubią Harvey z Lusią ;p Za to oni fantastycznie korzystają z łoża

Mufi i Jagodzia wolą swoją budkę, której nie lubią Harvey z Lusią ;p Za to oni fantastycznie korzystają z łoża

- 

Harvejowa
Bajlandia kupiła w Bydgoszczy   może zdradzi tajemnicę, w której
 może zdradzi tajemnicę, w której