W ogóle to jak patrze na te cudne domki dla chomików... to zachciewa mi się chomika!
 W ogóle to jak patrze na te cudne domki dla chomików... to zachciewa mi się chomika!  Ale oprócz tego jeszcze zachciewa mi się szczurków i z powrotem szynszyli
 Ale oprócz tego jeszcze zachciewa mi się szczurków i z powrotem szynszyli  Więc biorąc pod uwagę wielkość mojego pokoju...  na razie zostanę przy dwóch cudnych świnkach
 Więc biorąc pod uwagę wielkość mojego pokoju...  na razie zostanę przy dwóch cudnych świnkach 

Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 
 Fanaberka 05.03.2019
 Fanaberka 05.03.2019 

Ciasno mi w obecnym...A widzę, że wynajdujesz jakieś 100x większe..
  Ciasno mi w obecnym...A widzę, że wynajdujesz jakieś 100x większe.. 
 gdybym była taka zdolna to i sobie bym poszukała ;p
  gdybym była taka zdolna to i sobie bym poszukała ;p 
 I tam mamy taką kruszynkę w intensywnej terapii, więc czasami jak jestem dłużej to się nią zajmuję
 I tam mamy taką kruszynkę w intensywnej terapii, więc czasami jak jestem dłużej to się nią zajmuję  Co to jest? Ja jestem w wieku, że w sumie mogłabym już miec nawet kilkuletnie dziecko... Patrząc na moje koleżanki, a ja w ogóle nie czuję takiej potrzeby, a wręcz przeciwnie..
 Co to jest? Ja jestem w wieku, że w sumie mogłabym już miec nawet kilkuletnie dziecko... Patrząc na moje koleżanki, a ja w ogóle nie czuję takiej potrzeby, a wręcz przeciwnie.. Wspaniała samiczka
 Wspaniała samiczka