Remus & Daisy - nowy domownik! :)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Tu-Tu

Re: Sześciu (nie zawsze) wspaniałych

Post autor: Tu-Tu »

Czemu tu tak pusto? :(
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ostatnio czasu mam jak na lekarstwo :(

U chłopców wszystko w najlepszym porządku. Całkiem nieźle znoszą upały (mieszkanie na szczęście nie nagrzewa się tak bardzo). Korzystają z letnich smakołyków, wylegują się, dla zasady czasem się przegonią - ot, leniwe, świnkowe życie :)

Postaram się może cyknąć jakieś zdjęcia w najbliższym czasie.
twojawiernafanka

Łał, ostatni mój post jest z lipca :shock:

Przez ten czas w zasadzie niewiele się u nas działo. U chłopaków dobrze, z wyjątkiem Kaszmirka, u którego pojawiły się problemy z ząbkami - zarówno siekacze, jak i trzonowce, krzywo się ścierają. Biedak sam już nie radzi sobie z jedzeniem, więc dokarmiamy go strzykawką. Dziś został w lecznicy na korekcie. Nie wiemy jeszcze na pewno, jakie są przyczyny. Podejrzenia padły na staw żuchwowy, mam jednak nadzieję, że po dzisiejszym, zabiegu Kaszmir szybko dojdzie do siebie i nie będzie wymagał niczego, poza regularnymi kontrolami.

Poza tym obserwuję ostatnio, że moje stadko się starzeje. Widać to zwłaszcza po Rudym. Doktor Iza stwierdziła, że z jego zdrowiem wszystko jest w porządku. Nie jest już jednak tak radosny, jak dawniej, nie męczy Kaszmirka (choć zawsze robił to z upodobaniem). Według mojej wiedzy ma już około czterech lat (podobnie Czarnuszek), więc młodzieniaszkiem już nie jest.

Mam nadzieję, że uda mi się w najbliższym czasie zrobić jakieś zdjęcia, żeby przypomnieć Wam, jak wyglądają chłopcy :)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Czekamy na powrót Kaszmirka do domku :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Czekamy na te fotencje z niecierpliwością :photo:

A tam, 4 lata to moim zdaniem wcale nie jest dużo. Ja tam wierzę, że moje do 10 dobiją, więc 4 to nawet nie połowa, i tak trzeba myśleć :)
Moje 2 też za miesiąc, dwa będą miały 4 latka a dalej pstro w głowie :szczerbaty:

Kaszmirku, ładnie sobie ścieraj ząbeczki i sam zajadaj, tyle pyszności czeka :fingerscrossed: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
joasior

Post autor: joasior »

Kaszmirku trzymamy kciuki za twoje zdrowie i żebyś jeść ładnie zaczął. :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Kaszmir, weź się ogarnij, no choć jeden raz, ciotka Cynthia ładnie prosi :pray:
twojawiernafanka

Z tym jedzeniem to niestety słabo póki co :( Przynajmniej tyle dobrze, że jak już uda mi się jakimś cudem wepchnąć mu strzykawkę do ryjka, to nie wpada na pomysł, żeby pluć. Obstawiam, że gdyby wpadł, to plułby.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!
Obrazek
twojawiernafanka

Dziś za Tęczowy Most pobiegł mój kochany Czarnuszek...
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=6127
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”