aga666 pisze:witamy na forum i pozdrowienia od mojego stada tymczasowego i stałego. cieszę się że adopcja sprawnie poszła i wszystko się udało
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dorka
Re: Prawie 9 kg szczęścia & Beza i 3 żarłacze białe :D
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Dorka, będę obserwować postępy Melittki...
Białasy nadal sypiają każda w swoim rogu. Dziś przyszedł brykiet z lucerny i świnki bardzo pozytywnie na niego zareagowały. Jestem dumna z moich prosiąt - one w ogóle praktycznie nie wybrzydzają. Jedzą ładnie i cieszą się z wszystkiego co im daję
Sprzątnęłam klatkę po Limeryku i Sonecie, bo dopiero dziś w nocy wróciłam z wyjazdu. Zrobiło się w pokoju dużo miejsca
Guliwerek dotarł już do Opola i czeka u kakazumy na swoją dużą. Jest przerażony. Mam nadzieję, że szybko dogada się z Mambo i zostaną przyjaciółmi.
Dziś trzymamy kciuki za Kaszmirka, mojego dawnego tymczasa, który stały dom znalazł u Fanki. Ma chłopak korektę dziś. Oby zaczął jeść sam w końcu.
Białasy nadal sypiają każda w swoim rogu. Dziś przyszedł brykiet z lucerny i świnki bardzo pozytywnie na niego zareagowały. Jestem dumna z moich prosiąt - one w ogóle praktycznie nie wybrzydzają. Jedzą ładnie i cieszą się z wszystkiego co im daję
Guliwerek dotarł już do Opola i czeka u kakazumy na swoją dużą. Jest przerażony. Mam nadzieję, że szybko dogada się z Mambo i zostaną przyjaciółmi.
Dziś trzymamy kciuki za Kaszmirka, mojego dawnego tymczasa, który stały dom znalazł u Fanki. Ma chłopak korektę dziś. Oby zaczął jeść sam w końcu.
-
twojawiernafanka
Dziękujemy, wraz z Kaszmirkiem
A my trzymamy, żeby Guliwer dogadał się ładnie z kolegą
A my trzymamy, żeby Guliwer dogadał się ładnie z kolegą
-
Dorka
Właśnie widać że nie wybrzydzająCynthia pisze:Dorka, będę obserwować postępy Melittki...
Białasy nadal sypiają każda w swoim rogu. Dziś przyszedł brykiet z lucerny i świnki bardzo pozytywnie na niego zareagowały. Jestem dumna z moich prosiąt - one w ogóle praktycznie nie wybrzydzają. Jedzą ładnie i cieszą się z wszystkiego co im dajęSprzątnęłam klatkę po Limeryku i Sonecie, bo dopiero dziś w nocy wróciłam z wyjazdu. Zrobiło się w pokoju dużo miejsca
![]()
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jutro sprzątanko klateczek - jak dziwnie, tylko 5??
Neawia strasznie głośno dopomina się o jedzenie, jedna (Sura lub Mira - ciężko odróżnić) jest wyraźnie większa od pozostałych sióstr...
Moje baby właśnie konsumują sianko. Przyszły kulki z lucerny od Zielnika, świnie przyjęły to nawet przychylnie
Neawia strasznie głośno dopomina się o jedzenie, jedna (Sura lub Mira - ciężko odróżnić) jest wyraźnie większa od pozostałych sióstr...
Moje baby właśnie konsumują sianko. Przyszły kulki z lucerny od Zielnika, świnie przyjęły to nawet przychylnie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dobre wieści!! Naewia ma rezerwację i jeszcze przed Świętami trafi do DSu
A dziś wreszcie sprzątanie i będzie ważenie:
Flow 945g
Whisper 888g (cholercia znów spadło, a było już 930g)
Raspberry 718g
Dream 883g
Miracle 1128g
Ginger 1077g
Destiny 1170g
Sheeran 1080g
Flair 1100g
I tymczasy:
Mira 385g
Sura 393g
Naewia 383g
Beza 1095g
Sura ma już wybarwione obie przednie łapki
A dziś wreszcie sprzątanie i będzie ważenie:
Flow 945g
Whisper 888g (cholercia znów spadło, a było już 930g)
Raspberry 718g
Dream 883g
Miracle 1128g
Ginger 1077g
Destiny 1170g
Sheeran 1080g
Flair 1100g
I tymczasy:
Mira 385g
Sura 393g
Naewia 383g
Beza 1095g
Sura ma już wybarwione obie przednie łapki
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Naewia pojechała do domu z Pandorzaste. Teraz rozrabia z Gają. Byleby się smarki dogadły
W domu tylko 10 świń. Flow, Whisper i Raspberry pojechały na tydzień do cioci joasior. Już za nimi tęsknię. Reszta zostanie pod opieką wujka Tomka...
Prezenty kupione, śledzie prawie skończone, jeszcze tylko z tysiąc rzeczy do zrobienia i Święta
W domu tylko 10 świń. Flow, Whisper i Raspberry pojechały na tydzień do cioci joasior. Już za nimi tęsknię. Reszta zostanie pod opieką wujka Tomka...
Prezenty kupione, śledzie prawie skończone, jeszcze tylko z tysiąc rzeczy do zrobienia i Święta
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Prawie 9 kg szczęścia & Beza i 2 żarłacze białe :D
A na długo wyjeżdżacie?
-
katiusha
O tak...Tak też to widzę u siebie na kwadracieCynthia pisze:Jeszcze tylko z tysiąc rzeczy do zrobienia i Święta