Tylko Veverek do adopcji z kuzynemnuna923 pisze:Czy Veverek jest nadal do adopcji ? Chętnie go adoptuję
Veverek, Honzik, Skarpetek, Hezka, Krasna i Freliczka w DS:)
Moderator: silje
-
Joanka
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Veverek i Honzik szukają dobrego domu! reszta w DS [T-ń]
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
-
Joanka
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
No i nastąpiły nagłe zawirowania w adopcjach, a co za tym idzie...od dziś chłopaki mają swoich Dużych z młodym Dużym i kotełem 
Takie niespodzianki tylko w kujawsko-pomorskim
Takie niespodzianki tylko w kujawsko-pomorskim
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
-
Telaya
Chyba było ciężko Ciotce Joance rozstać się z chłopakami, co? tyle czasu u Ciebie spędzili! Ale super, że bydgoskie świnki rosną w siłę 
-
gosiaq
Mamo Joanko, obiecuje że chłopaki będą szczęśliwe. Zrobim, co możem
Chłopaki są boskie. nigdy nie myślałam, że będę miała takie przystojne prosiaki od swoimi skrzydłami
Będzie im dobrze z nami.
Koteł się zapoznał i stracił zainteresowanie... Zresztą chłopaki nie bardzo przejęły się obecnością kotki. Olewka totalna.
Honzik, trochę jeszcze wycofany, ale Veverek rządzi! gada, tuli się, nawet wlazł mi dziś we włosy i się tam zadomowił. Chłopaki byli na wybiegu, pojedli, popili i poszłi spać
chyba mieli dzień pełen wrażeń - tak jak my
jest cudownie
Chłopaki są boskie. nigdy nie myślałam, że będę miała takie przystojne prosiaki od swoimi skrzydłami
Koteł się zapoznał i stracił zainteresowanie... Zresztą chłopaki nie bardzo przejęły się obecnością kotki. Olewka totalna.
Honzik, trochę jeszcze wycofany, ale Veverek rządzi! gada, tuli się, nawet wlazł mi dziś we włosy i się tam zadomowił. Chłopaki byli na wybiegu, pojedli, popili i poszłi spać
jest cudownie
-
katiusha
Bossko
Wiedziałam, że Luna nie zrobi żadnej krzywdy. Kochana kicia 
-
gosiaq
Katiusha też byłam raczej spokojna. ale zawsze jest ta niepewność. na noc na wszelki wypadek ją wykurze z pokoju i zamknę młodemu drzwi
Kocia jest kochana. Będą jeszcze kiedyś razem się tulkać z chłopakami.
A chłopaki wzbudzają nawet zainteresowanie spore u moje męża
co chwilę zagląda do pokoju hehehehe i sprawdza czy z chłopakami oki. A raczej ma zdystansowany stosunek do zwierzaków
.
Kocia jest kochana. Będą jeszcze kiedyś razem się tulkać z chłopakami.
A chłopaki wzbudzają nawet zainteresowanie spore u moje męża
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Wujkowie Veverka i Honzika, Sonet i Limeryk, jutro jadą do domu. Szczęśliwy tydzień dla tej rodzinki - został tylko Dziadek chłopaków i jeden wujek u speedy.... Spore to drzewo genealogiczne 
-
gosiaq
Mam nadzieję, że Sonet i Limeryk już zadomowili sie w swoim nowym domku
Honzik i Vever chyba sa szczęśliwi u nas. Wczoraj na wybiegu biegali, skakali, potrząsali główkami i wydawali z siebie mnóstwo dźwięków - gadułki
Honzik, jeszcze ostrożnie, raczej ucieka przed ręką, ale pod wpływem Veverka jest coraz śmielszy. Jeszcze nie czerpie wielkiej radości z przytulania i głaskania, ale liczę, że to kwestia czasu. Vever natomiast ciekawski i hasa po wybiegu, w tunelach z kartonu i sam przychodzi na kolana
Honzik widząc to wszytko, zachowując ostrożność, też wesoło podskakuje i podąża za Veverem.
Pozdrawiamy!
Honzik i Vever chyba sa szczęśliwi u nas. Wczoraj na wybiegu biegali, skakali, potrząsali główkami i wydawali z siebie mnóstwo dźwięków - gadułki
Pozdrawiamy!
-
katiusha
Się chłopaki wspaniale rozkręcają!

-
gosiaq
Re: Veverek i Honzik szukają dobrego domu! reszta w DS
Hej. Czy ten wątek moich chłopaków mogę zachować i prowadzić jako ich wątek po adopcji, czy powinnam też założyć nowy?