Pauza i Półpauza -znalazły dom, nie tylko na chwile[B-szcz ]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
DariaS

Re: Pauza i Półpauza - dziewczyny do adopcji (T-ń) rezerwacj

Post autor: DariaS »

Ufff... doczekałam się odpowiedzi :)))

Każdy z nas przeżywa okres oczekiwania na swój własny sposób:

JA - czytam o zachowaniach świniaczków, zdrowej diecie, wyszukuję cudeńka na forach i aukcjach, oglądam fotki od p. Marceliny, planuję poprzestawiać meble
MĄŻ - chodzi i marudzi np "strasznie głośno rozmawiacie, te biedne świnki to będą się bały", "ale bałagan w pokoju, świnki nie będą miały gdzie biegać jak wszędzie będą leżały papiery" etc ;)
DZIECIĘ - produkuje kartki z portretami dziewczynek w różnych ujęciach i kontekstach, od niedzieli poszło pół ryzy papieru...
PIESA - obwąchuje klatkę, zagląda do domku, szuka, gdzie som śfinki, sprawdza, czy czasem nie pojawiły się w nocy...

Strasznie długo jeszcze musimy czekać, więc prosimy o najnowsze fotki Dziewczynek :świnka1: :świnka2:
Amina
Miejscowość: Polska
Kontakt:

Post autor: Amina »

DariaS pisze:Ale jak to nie odda? My już dni skreślamy w kalendarzu :((
Dużo jeszcze zostało dni do skreślenia? 8-)
marcelka

Post autor: marcelka »

28 grudnia dopiero pojadą
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

28 albo 29 - jak będzie bliżej terminu to umówimy wszystko dokładnie ;)
DariaS

Jak same widzicie, strasznie długo, jeszcze całe dwa tygodnie zostały :|. Powoli kończymy urządzać chałupkę, jak skończymy, będzie fotka. Wczoraj synek kupił za swoje uciułane 20 i 10 groszówki poidełko :). Strasznie się wzruszyłam, bo wiem, że oszczędzał te drobniaki na coś innego ;)

Nie możemy się doczekać tych małych rozrabiaczek :love:
Harvejowa

To są piękne gesty :) Ale w końcu ktoś mu takie wartości przekazał :)
DariaS

A wczoraj dostaliśmy od pani Marceliny fotki Dziewczynek :)

Piękne są, po prostu modelki :102:
DariaS

Chałupa dla dziewczyn gotowa! Jeszcze tylko kupimy hamak, karmę i można się wprowadzać :świnka1: :świnka2:
Harvejowa

Potwierdzam, piękna 120 przygotowana na przyjazd dziewczynek :)
DariaS

Dokładnie tak, klatka bardzo mi się podoba i czeka na zasiedlenie! Miły pan z polecanej na forum firmy produkującej klatki zrobił mi na zamówienie klateczkę z bezproblemowym demontażem bocznych ścianek, nic nie muszę odginać, kombinować, po prostu podnoszę i już. Mam jeszcze klatkę z Ferplastu, zatem wystarczy podnieść boczne ścianki, zapiąć zaczepami i morświnki mają jeszcze dodatkowo 80 cm do brykania. Jak zaczęliśmy kombinować, jak zrobić im bezpieczny wybieg, z którego mogłyby korzystać w czasie naszej nieobecności, to właśnie coś takiego nam wyszło :mrgreen:

Jeszcze tylko żółtą miseczkę musimy zakupić, bo syn orzekł, że różowa nie pasuje do żółtego paśnika ;). Szczerze mówiąc, dla dziewczynek pewnie liczyć się będzie to, aby miseczka była pełna :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”