Grabek i Zyga- zamieszkali w Szczecinie :)
Moderator: silje
Re: Grabek i Zyga- zamieszkali w Szczecinie :)
Buahaha a kto ich tam wie co oni myślą 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widziałam kiedyś takiego demota (zdjęcie zdziwionego kota i podpis "ale mówiliście, że jedziemy obciąć pazury a nie na kastrację") i tak mi się skojarzyło 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No ja myślę, że mają

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Dobry wieczór wszystkim 
proszę wybaczyć moją nieobecność na forum, mimo, iż obiecałam się odzywać. Postanowiłam to naprawić i wrzucić kilka fotek tych dwóch grubasków
Mają się dobrze, aktualnie wylegują się na miękkiej podusi. Są zdrowe, myślę też, że szczęśliwe (jeśli dostają witaminę C, mają robiony manicure i czyszczenie gruczołu to wtedy nie ;p). Nadal strachliwe, choć przez ten czas zrobiliśmy już spore postępy, Grabek trochę większy boidupek niż zyga
Kochają natkę pietruszki najbardziej na świecie i sianko od Pana Roberta, a jak śpimy dłużej niż do 6 to nas budzą swoim "kwiiiiiiik kwiiiik", że koniec spania i pora na ich śniadanko 

Grabek to najśliczniejsza i najbardziej fotogeniczna świnka na świecie - proponuję wrzucić jego fotki w kalendarz na 2017 r

proszę wybaczyć moją nieobecność na forum, mimo, iż obiecałam się odzywać. Postanowiłam to naprawić i wrzucić kilka fotek tych dwóch grubasków

Mają się dobrze, aktualnie wylegują się na miękkiej podusi. Są zdrowe, myślę też, że szczęśliwe (jeśli dostają witaminę C, mają robiony manicure i czyszczenie gruczołu to wtedy nie ;p). Nadal strachliwe, choć przez ten czas zrobiliśmy już spore postępy, Grabek trochę większy boidupek niż zyga

Grabek to najśliczniejsza i najbardziej fotogeniczna świnka na świecie - proponuję wrzucić jego fotki w kalendarz na 2017 r

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Słodziaki
Pamiętam o Was

Pamiętam o Was

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT