Nebulizator
Moderator: pastuszek
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Nebulizator
Warto warto bo ma małe cząsteczki, które docierają do oskrzeli nawet z tego co czytałam Julce pomógł.
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
U nas Ventolin i Gentamycyna.Meg pisze:Odświeżam temat, bo poszukuję informacji praktycznych- jakie leki podawaliście swoim świństwom przez nebulizator? Poza Pulmicortem
- Lidka1
- Kontakt:
Drodzy Warszawiacy i Warszawianki, czy znalazłaby się jakaś dobra dusza, która mogłaby nam pożyczyć na 10-14 dni nebulizator?
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dla tymczasów w styczniu pozyczyła mi dziewczyna od szczurów znajoma z Mv. "Nasz" stowarzyszeniowy chyba dalej u Tysi w Katowicach. Zrób watek w dziale ":pomóżmy sobie", albo/i napisz na shout boxie. Trochę osób ma teraz prywatne w domu.
- Lidka1
- Kontakt:
Porcello, dziękuję za podpowiedź. Zaraz napiszę na shout boxie. Szukam też innymi kanałami, bo niestety potrzebny jest na cito.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Napisz do Pauli82, na pewno ma, ale może potrzebowac. Karo ma, ale chora dość poważnie, nie wiem, kto jeszcze...
-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
nebulizator można za kaucją wypożyczyć w Pulsvecie. Nie wiem czy to tylko dlla świnek tam leczonych czy dla wszystkich
ja go miałam nawet bez kaucji oddałam w piątek.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Lidka pożyczyła od Ani, mojej koleżanki z pracy, która kupiła nebulizator dla swoich myszy.
- Lidka1
- Kontakt:
Jak byliśmy, to nie było, teraz już wiem, dlaczego A tak serio - Pucki koleżanka nas uratowała, bo wcale nie jest łatwo pożyczyć, czy to z lecznicy, czy z apteki (tak naprawdę w aptekach, przynajmniej tam, gdzie dzwoniłam, niespecjalnie się opłaca, bo wypożyczają tylko sprężarkę, resztę osprzętu trzeba dokupić)azb pisze:nebulizator można za kaucją wypożyczyć w Pulsvecie. Nie wiem czy to tylko dlla świnek tam leczonych czy dla wszystkich
- gren
- Kontakt:
Ja wypożyczam w aptece. Trzeba zapłacić kaucję 120 zł, którą przy oddaniu zwracają w 100%. Dokupić trzeba maseczkę za około 20 zł, ale ona jest wielorazowego użytku.
Dawna grenouille