Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Harvejowa

Re: Harvistek i spółka/Demolka i Pippi

Post autor: Harvejowa »

Asiu niestety nie mamy miejsca na tyle zwierzaczków i Norbert z moimi rodzicami na czele by mnie udusił :lol:

Bajlandia:
Myślę, że Demolcia nie ma na co narzekać, no może pomijając pokrywę uniemożliwiającą uciekanie :laugh: Ale raczej nie wygląda żeby się nudziła :D

Asita:
deseczki były ;p tylko kołeczków brakowało :lol: i coś czuję, że musze sobie zrobić zapas...akwaria wyposażone...może zacznę robić zabawki :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Harvejowa, ja jak jadę do castoramy, to zawsze kątowników, listewek i śrubek w zapasie i w różnych rozmiarach biorę, bo a nóż-widelec :lol: :lol: :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Harvejowa

Ja już się boję co wymyślę ;p cholerne małe mieszkanie ;p i wracam do czasów dzieciństwa zmieniając z "jak będę dorosła to", na "jak ułoży mi się w życiu i będę dobrze zarabiać to..." :lol:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Harvejowa pisze:wracam do czasów dzieciństwa zmieniając z "jak będę dorosła to", na "jak ułoży mi się w życiu i będę dobrze zarabiać to..." :lol:
O! O! O! To znam z autopsji i to bardzo dobrze! :lol: Tylko... ile mam jeszcze czekać?! :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Harvejowa

Jak skończę studia i zrobię kursy to hmmm...aaa to będę spłacać kursy :lol:
Zatem pokładam nadzieje w Norbercie ;p
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Z drugiej strony pamiętaj, że jak masz liczyć na kogoś to licz na siebie :lol: A tak serio to też mam nadzieję, że kiedyś będę zarabiać tak, żeby starczyło na mieszkanie, wygody dla chłopców i na mojego wymarzonego psa :-)
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ja skończyłam studia chyba z 9 lat temu, mamy własne mieszkanie (na kredyt) i nagle przestało starczać do pierwszego :lol: :lol: Też pokładam nadzieję w M :lol: Właśnie kazałam mu spytać jutro na uniwerku, czy na święta jest jakaś zapomoga socjalna. Od kiedy jesteśmy po ślubie, będziemy liczyć razem zarobki, a jako że zarabiam mniej niż M, to średnia wyjdzie niższa i więcej zapomogi dadzą :szczerbaty:
Harvejowa

Ech...do czego to doszło żeby człowiek musiał się martwić :(
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Eee tam...obecnie moim jedynym zmartwieniem jest mróz i zanik świeżej trawki ;)
Harvejowa

Zazdroszczę :* Ja mam trochę problem z ufiksowaniem na więcej i więcej... za kilka lat pewnie obudzę się myśląc ile przespałam z klapkami na oczach i widząc tylko marzenia, których bez pieniędzy nie spełnię :(

Są widoki na wspaniały nowy domek dla Pippi :D Kto wie...może niebawem pojedzie do Warszawy :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”