Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ czekamy na Bazylkę :)
Piekny chomiczek i te kolorki. Jak bylam gowniara to mialam bialego chomika ktory byl ogromny. Wygladal jak mniejsza swinka morska. Byl tak nauczony, ze przychodzil jak go wolalam, czytal ze mna ksiazki w lozku i lizal mnie po rekach. Niestety musialam go uspic poniewaz mial raka skory i bylo z nim naprawde zle.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Też miałam chomika, aż mnie na wspomnienia wzięło i tak się zastanawiam czy do tego nie wrócić
hmmm... może takiego blue bym przytuliła
A Bazylka wygląda jak muśnięta słońcem

A Bazylka wygląda jak muśnięta słońcem

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

A tymczasem - żeby mi za słodko nie było... - chyba ropień u Baccary się odnawia.. :/
Więc jutro znów do weta i możliwe, że na stół..
Więc jutro znów do weta i możliwe, że na stół..
Ale Bazylka ma śliczne kolorki
Oby u Baccary było wszystko dobrze

Oby u Baccary było wszystko dobrze

Ropień został przecięty bez narkozy. Miał też połączenie z drogami rodnymi (hipoteza, że coś dostało się do pochwy, np. jakaś drzazga, ukłuła ją i stąd zrobił się ropień?). Ropień mam trzymać otwarty (brr..) i przemywać. Mała zostanie też na antybiotyku.
Stan jest niefajny, jest osłabiona. Jak na taki nieduży w końcu ropień, to tak źle wg. weta nie powinna się czuć..
Stan jest niefajny, jest osłabiona. Jak na taki nieduży w końcu ropień, to tak źle wg. weta nie powinna się czuć..
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ źle z Baccarą... :/
To otwieranie rany i przemywanie jest okropne... biedna moja Kulcia....

trzymamy mocno kciuki, wiem, ze to nie jest przyjemne ale robisz to dla maluszka, ja latami walczyłam z ropniami..
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
O nie, dlaczego jak zaczyna być OK (wiadomość o małej Bazylce) to zaraz coś się psuje
Zdrówka Baccara

Zdrówka Baccara

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM