Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

ruby
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ania daj im czas,bo ty panike siejesz,a im sie udziela, idz na zakupy a jak wrocisz,to chlopcy bada ok 

- 

ANYA
Moze i panikuje bo mi szkoda Diabelka. A Diabelek musi jeszcze wytrzymac z Ryanem, bo potem przeniose ich do salonu i beda sami bez innych swinek. Wtedy moze bedzie lepiej.ruby pisze:Ania daj im czas,bo ty panike siejesz,a im sie udziela, idz na zakupy a jak wrocisz,to chlopcy bada ok
O jedzeniu i moze myslal, ze mu sie sniPiorunowa pisze:Zamyślił się
 a jak go zawolalam to sie ocknal
 a jak go zawolalam to sie ocknal   
 Za to Lewis bardzo inteaktywny sie zrobil. Przychodzi jak go wolam. Alfie tez sie bardziej ufny zrobil
 Nareszcie! po roku bycia u mnie
 Nareszcie! po roku bycia u mnie   Zamiatalam bobki u niego w klatce i nie zwial. Spokojnie na luzie jadl karme, wiec nawet sie nie odzywalam tylko sprzatalam klatke dalej i dalam mu pietruche w nagrode.
 Zamiatalam bobki u niego w klatce i nie zwial. Spokojnie na luzie jadl karme, wiec nawet sie nie odzywalam tylko sprzatalam klatke dalej i dalam mu pietruche w nagrode.- 

Ann
SuperANYA pisze:Za to Lewis bardzo inteaktywny sie zrobil. Przychodzi jak go wolam. Alfie tez sie bardziej ufny zrobilNareszcie! po roku bycia u mnie
Zamiatalam bobki u niego w klatce i nie zwial. Spokojnie na luzie jadl karme, wiec nawet sie nie odzywalam tylko sprzatalam klatke dalej i dalam mu pietruche w nagrode.
 Kiedy moje się zrobią mniej dzikie
 Kiedy moje się zrobią mniej dzikie  
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Nadrobiłam wszystko  Ale się u was dzieje, cały czas coś. Buziaczki dla całego stada
 Ale się u was dzieje, cały czas coś. Buziaczki dla całego stada   

- 

aneta72
No to się masz Anya z tymi chłopakami ,nie ma co   

.Pewnie sie uspokoją jak będą w osobnych pokojach
 .Pewnie sie uspokoją jak będą w osobnych pokojach   Głaski dla łobuziaków
 Głaski dla łobuziaków  

.Pewnie sie uspokoją jak będą w osobnych pokojach
 .Pewnie sie uspokoją jak będą w osobnych pokojach   Głaski dla łobuziaków
 Głaski dla łobuziaków  

- 

ANYA
No dzieje sie u nas sporo. Na nudy z nimi nie mozna narzekac, ale nie tylko te zle rzeczy sie dzieja, bo czesto jak siedze i sie na nie gapie godzinami to smiac mi sie chce. Czesto nie moge zasnac bo Lewis popcornicuje w klatce, Diabelkiem tez czesto rzuca i skacze po hamakach i biega dookola klatki. Alf zrobil sie ciut ufniejszy, Ryan wredniejszy. Eh ciekawe mam urozmaicenie. Angelo nadrabia uroda i jego pozami do spania. Tez lubi biegac. Moje wszystkie swinki sa hyper.

- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
U nas też jak te 2 kg skaczą po domkach to nie możemy zasnąć   Najlepiej im się wariuje pomiędzy 24 a 1-szą  w nocy
 Najlepiej im się wariuje pomiędzy 24 a 1-szą  w nocy   Całuski dla Twoich zwariowanych chłopaków. Mam nadzieję, że w końcu ustalą kto, z kim będzie mieszkał a najlepiej byłoby gdyby wszyscy razem w jednej klatce
 Całuski dla Twoich zwariowanych chłopaków. Mam nadzieję, że w końcu ustalą kto, z kim będzie mieszkał a najlepiej byłoby gdyby wszyscy razem w jednej klatce  

Najlepiej im się wariuje pomiędzy 24 a 1-szą  w nocy
 Najlepiej im się wariuje pomiędzy 24 a 1-szą  w nocy   Całuski dla Twoich zwariowanych chłopaków. Mam nadzieję, że w końcu ustalą kto, z kim będzie mieszkał a najlepiej byłoby gdyby wszyscy razem w jednej klatce
 Całuski dla Twoich zwariowanych chłopaków. Mam nadzieję, że w końcu ustalą kto, z kim będzie mieszkał a najlepiej byłoby gdyby wszyscy razem w jednej klatce  
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Razem w klatce...i to w 1?....Niespełnione marzenie ANYI  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

ANYA
Cieszylabym sie gdybym mogla wstadzic po 2 swinki do klatki i Lewis np sam, ale nawet to jest malo realne.Dzima pisze:Razem w klatce...i to w 1?....Niespełnione marzenie ANYI
Lewis sie na mnie obrazil. Wykapalam go i wszczal alarm na caly dom.