Tosia, Pipi i Basia[*], nasze słodziaki
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tosia, Pipi i Basia[*], nasze słodziaki
Od początku tego miesiąca Mieszkają u nas dwie cudowne świnki morskie, adoptowane z SPŚM Tak się zapoznawały ze swoim nowym domem:

Ostatnio zmieniony 31 sie 2018, 7:45 przez JoShiMa, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Basia i Tosia, nasze słodziaki
I chociaż główny ciężar opieki spoczywa na mnie to najwięcej mizianka i przytulanka prośki dostają od moich córek.

Basia i Tosia na kolanach u najmłodszej opiekunki

NA podwórku i w okolicy ciągle można zerwać trawę i mleczyk. Dziewczyny spożywają umoszczone w nosidełkach dla lalek. Lalki niestety zostały zdegradowane i utraciły przywileje. Bez obaw prośki nie są noszone w tych nosidłach jak tobołki

NA podwórku i w okolicy ciągle można zerwać trawę i mleczyk. Dziewczyny spożywają umoszczone w nosidełkach dla lalek. Lalki niestety zostały zdegradowane i utraciły przywileje. Bez obaw prośki nie są noszone w tych nosidłach jak tobołki

One są przepiękne!!!!!!! Tez chce taka do naszych dziewczyn 

Jakie wypasione świneczki.
I jaka piękna hacjenda.

Basia i Tosia już się całkiem zadomowiły. Rozpoznają dźwięk drzwiczek lodówki, bo przecież wiadomo, ze w lodówce są same smakołyki, oraz dźwięk drzwi wejściowej, bo przecież wiadomo, że z dworu też przynosi się różne smakołyki. Kiedy ktoś podchodzi do klatki wyciągają pyszczki jakby pytały "Co dobrego nam przyniosłeś?".
Na ręce się nie pchają jak się je z klatki wyjmuje, ale paniki tez nie ma. Moje córki opanowały sposób na robienie bezpiecznego wybiegu w swoim pokoju tak, żeby świnki nie właziły pod łóżko i za meble.

Ostatnio ryjki zapoznają się regularnie z dziecięca literaturą, która to literatura służy do konstruowania tuneli i labiryntów.

Na ręce się nie pchają jak się je z klatki wyjmuje, ale paniki tez nie ma. Moje córki opanowały sposób na robienie bezpiecznego wybiegu w swoim pokoju tak, żeby świnki nie właziły pod łóżko i za meble.

Ostatnio ryjki zapoznają się regularnie z dziecięca literaturą, która to literatura służy do konstruowania tuneli i labiryntów.

Jakie cudowne pyszczki
super, że takie oczytane są
też mam Tosię. 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ale pięknotki 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami