Balbinka ze Świnkowej Przystani szuka swojego wymarzonego Domu Stałego! Ze względu na stan zdrowia (patrz niżej) może być adoptowana tylko w miejscowości z dobrym, świnkowym weterynarzem i przez osobę pełnoletnią.
Imię świnki: Balbinka
wiek świnki: nieznany, około 3/ 4 lat
płeć świnki: samiczka
adopcyjny numer świnki: 2504
miejscowość: Lublin/ Kraków
historia zwierzęcia, przebyte choroby: Świnka oddana przez poprzednich właścicieli do gabinetu weterynaryjnego. Przekazana Stowarzyszeniu dzięki zaangażowaniu lekarza i dobrym duszkom- ukłony w stronę Basi!
Prosina przeszła wizytę kontrolną, została zbadana i profilaktycznie odrobaczona.
informacje dot. diety: Obecnie świnka je mieszankę kilku karm oraz warzywa i owoce raz dziennie.
stan adopcji: świnka do adopcji, na określonych zasadach (patrz niżej)
wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Bisia jest starszą świnką, która bardzo dużo przeszła. Obecnie jej stan jest stabilny, jednak osoba która chciałaby przygarnąć babcię musi być w stałym kontakcie z lekarzem weterynarii.
Niestety, nie dogaduje się z innymi świnkami, poza tym należy uważnie obserwować ilość zjadanego pokarmu, z tego względu do wydania jest wyłącznie jako świnka "pojedyncza". Poszukujemy osoby DOŚWIADCZONEJ, pełnoletniej; osoby, która w razie problemów będzie miała CZAS i SIŁĘ na dokarmianie świnki, na wizyty u lekarza (specjalisty!).
Nie spieszy nam się, będziemy szukać nowego opiekuna powoli, tak żeby zagwarantować jemu wybór odpowiedniej świnki, a Balbinie idealny nowy domek.
Balbina to niesamowita świnka. Świnko osobowość- oaza spokoju.
Niczego się nie boi, na wybiegu chętnie zwiedza każdy zakamarek. Zależy mi, żeby trafiła w ręce osób które docenią jej wyjątkowy charakter i będą w stanie odwzajemnić jej miłość, bo bez wątpienia Balbina jest wdzięczna za każde kiznięcie za uchem, za każdy kawałek pietruszki, za każde "siemasz Balbina, wróciłam".
Bisię polecam dla osób dorosłych, potrafi delikatnie skubnąć- zwłaszcza przy kizianiu odwłoka . Krzywdy nikomu nie zrobi, ale dzieci może przestraszyć, a przecież nie o to tu chodzi.
kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: proszę o kontakt przez pw na forum/ maila: magda_zet@autograf.pl
kto wydał zgodę na założenie wątku:ja
A teraz... możecie już umierać na przesłodzenie!
Najdzielniejsza wśród świnek Babcia Bisia
Moderator: pastuszek
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Świnka Balbinka w poszukiwaniu rodziny! [LUBLIN/KRAKÓW]
Śliczna jest
Biała świnka z ciemnymi oczami to jednak rzadkość, myślę, że nie będzie długo czekać na domek.
Biała świnka z ciemnymi oczami to jednak rzadkość, myślę, że nie będzie długo czekać na domek.
O boże..boże..Bożenko!!!!! Jaka ona jest prześliczna..
Ooo..boze, dlaczego ja nie mam dziewczyn!
A może ja mogłabym adoptować Balbinkę?
Mam w domu Kokosankę, która ma cztery latka i poszukujemy dla niej towarzystwa.
Mam w domu Kokosankę, która ma cztery latka i poszukujemy dla niej towarzystwa.
No prosze i juz pierwsza chetna
Moja Kokosanka od małego miała koleżankę Śnieżynkę, z którą się świetnie dogadywała.
Niestety Śnieżka odeszła, miała 7 latek ...
Teraz Kokosanka jest sama w domku i bardzo jej brakuje towarzystwa.
Niestety Śnieżka odeszła, miała 7 latek ...
Teraz Kokosanka jest sama w domku i bardzo jej brakuje towarzystwa.