☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Lilith88 »

Wyobrażam sobie te chmurki łapiące stopa :rotfl:

Kati Patrycja ma chętnego na moje białaski a ja jej napisałam co i jak cały elaborat, że 100 to za mało, że nawet jak 120 to wybieg ma być stały, że u mnie mają 140x105 i że muszą mieć obowiązkowo hamak, legowisko i domeczek polarowy, bo uwielbiają i Patrycja się ze mnie śmieje :P Panu też już napisałam że 100cm to za mało ciekawe co odpisze.. No ale przecież nie mogą mieć gorzej niż u mnie.. Czasem sobie myślę, że źle robię tak rozpuszczając tymczasy, bo jak je potem wydać do klatki 100cm z trocinami np? :idontknow:

Ps. ukradłaś moje gwiazdki! :nono: :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

...tak...ukradłam..zrobiłam copy/paste.... Obrazek ....Bo nie znalazłam sposobu jak takie znaczki sie wkleeejaaaa Obrazek
Ja już pani, która chce adoptować chmurki Spotti i Milky powiedziałam, że trociny błee (pellet i maty/drybed cacy) no i mebelki, hamaczki to mus! Z resztą i tak będzie konsultować ze mną zakupy.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Jakie kurde gwiazdki???
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

:lol: Te w tytule wątku. :lol:

A tu mały offtop. Mój Staś zaintrygował sie niesamowicie tzw.urban legend o postaci posępnej imieniem Slender Man. I ją narysował.Skąd on to wziął..? Aż sobie wygooglałam. Moje dziecko chyba dostało troche iskry do malowania po mamie :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja nic złego w trocinach nie widzę, myślę że świnie to nawet by czasem chciały sobie pokopać ale legowiska też lubią :P Jak coś będzie nie tak to nie dam i już :P a może ja tylko pretekstu szukam żeby je sobie zostawić.. :nie_powiem:

Fajny stwór :szczerbaty: Mój brat też tak zaczynał (komiksy itp. w wieku kilku lat) a teraz w szkole plastycznej ;)
katiusha

Też zaczynałam z trocinami przecież :102: Nic w nich złego, ale chciałam pani zaoszczędzić zniechęcenia sprzątaniem, bo chmurki strasznie popkornujące i brykające :lol:
Ten stwór to nawet dwóch filmów się dorobił o sobie :roll:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

No właśnie ja Wam powiem że u mnie Bunia z Majką prawie w ogóle nie wchodzą na piętro na drybed i posłanka, tylko na dole w trocinach i sianie leżą! Tylko Blanka korzysta z wygód.
katiusha

Pewnie lubią sobie zagrzebać we wiórkach :102: Pamiętam, że kiedyś, jak miałam w domu rodzinnym zwierzyniec: Świnie, koszaty, chomiołka, chodziłam z torbami do stolarza kilka domów dalej, Zawsze odkładał mi najfajniejsze, pachnące, grube wiórki :love:
Moja koleżanka Romina jutro stanie się DT. Oto, co dziś mi wysłała, mówiąc również, że mieszkanie wysprzątane :lol: Dla tymczasków przygotowała:
Obrazek
I poinformowała mnie, że z rana rusza na zakupy wszelkiej dobroci, bo jej się wydaje, że za mało...Jest prawdziwą Cavia Freak :lol: :love:
Jutro zakładam jej wątek.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

A no to koleżanka przygotowana widzę :szczerbaty: Kolejny rozpieszczacz tymczasów!

A na wątek koleżanki oczywiście czekamy, niezależnie od języka wchodzic będę!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

katiusha pisze:...tak...ukradłam..zrobiłam copy/paste.... Obrazek ....Bo nie znalazłam sposobu jak takie znaczki sie wkleeejaaaa Obrazek
lewy ALT + cyfra z NumLocka
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”