Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Arya90

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, hamaki, tunel

Post autor: Arya90 »

Dziękujemy za nowe mebelki. Kochamy hamaczek, ciągle na nim siedzimy, albo pod nim! Kapciochy na razie służą do chodzenia po nich, ale może jeszcze będziemy w nich spać.

Pozdrawiamy,
Rico i Tadzio

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Również dziękuję :shakehands: Mam nadzieję, że chłopcy się przekonają do zajrzenia w środek jamki :) Moi też często leżakują na - jak kto lubi; ważne, że wygodnie :ok: :)
majam

Post autor: majam »

Mamy już kapciocha, od razu w użyciu. Chłopaki zadowoleni, korzystają w najróżniejszy sposób. Śpią w nim albo na zmianę, raz jeden raz drugi ale też często razem się tam wciskają i śpią przytuleni :) Porobię jutro zdjęcia i wrzucę.
mysza1_83

Post autor: mysza1_83 »

Witam,chciałabym zamówić dwie jamki dla moich świntuszków :świnka1: :świnka2: . Jeśli byłaby możliwość to proszę jamkę czerwoną w sowy (środek żółty) i musztardową w sowy (środek bardzo jasny niebieski lub niebieski). Jaki jest teraz termin oczekiwania na te cuda?
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

mysza1_83 pisze:Witam,chciałabym zamówić dwie jamki dla moich świntuszków :świnka1: :świnka2: . Jeśli byłaby możliwość to proszę jamkę czerwoną w sowy (środek żółty) i musztardową w sowy (środek bardzo jasny niebieski lub niebieski). Jaki jest teraz termin oczekiwania na te cuda?
Poszło pw :)
Sacagawea

Re: Norki, kapciochy, jamki...ZAMÓWIENIA ZBIERAM DO 1 GRUDNI

Post autor: Sacagawea »

Ojej, ale mam zgryz... tyle tego, że nie wiem, co wybrać. Ostatecznie stanęło na hamaku trójkątnym do klatki setki (ona ma 100x50) i do tego norka ocieplana. Kolor - jeśli jest, to ten ostatni (zielony w kwiatki). Polar pasujący - zielony. Można taki zestaw prosić?
Asia
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

"ŚWIĄTECZNA PACZKA DLA TYMCZASKA"

Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia chciałabym zachęcić Was do wsparcia podopiecznych Naszego stowarzyszenia :)

Każdy kto złoży zamówienie do 1 grudnia będzie mógł dodatkowo zakupić 1 hamak dla Naszych milusińskich.
Koszt takiego świątecznego hamaka to 5 zł.

Hamak 30 x40 cm zostanie uszyty z przekazanej przeze mnie na ten cel bawełny i polaru, więc nie musicie się martwić o kolory i wzory - ze swojej strony mogę zapewnić, że będzie ładnie :102:

Wszystkie hamaki przed świętami zostaną wysłane na adres Stowarzyszenia, gdzie zostaną porozdzielane między prosiaczkami :prezent:

Osobiście też dorzucę coś od siebie i swoich prosiaków do paczki - mam nadzieję, że zechcecie się dołączyć do bycia Obrazek i sprawimy radochę tymczasom :ok:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Pastuszku a kiedy będą motylki? Bo ja bym chciała już zamówić (9.11. zrobiłabym przelew).
jkeen

Post autor: jkeen »

A ile będzie kosztować:

Legowisko z oparciem wypełnione podwójną ociepliną - śr. 30 cm, wys. 7 - 14 cm ?
Fuffa

Post autor: Fuffa »

W jakiej cenie dostanę truskawkę? :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”