☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: balbinkowo »

Chmurki są cuuudne :love: Nowy lokator tymczasowy (?) również :buzki:
Czekam na foteczki ekipy Cool Quintet Squad :102:
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Ale ja wątek odwiedzam ;) rzadko się udzielam, ale jednak przeglądam co słychać u 4 pań i facety:P
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
agatauk02

Post autor: agatauk02 »

Czesc katiusha :) wlasnie trafilam na twoj prośkowy wątek i az mi mowe odjęło tyle tu roznosci i pięknosci :102: Stado amazing na prawde i ty tyle serca w to wkladasz. Podusie hamaczki szyjesz klateczki jak talala chyba sama moglabym w takiej zamieszkac gdybym sie zmiescila :laugh: Jak ty dajesz rade to wszystko ogarnąc?
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Kiedyś poszłam do Puszczy Bukowej po trawę i inne ziele dla świń. Zmierzam, zaopatrzona w zestaw Małego Zbieracza, na polankę. Zbieram zielsko, dyskretnie rozglądając się dookoła czy ktoś nie patrzy dziwnie na babę w workiem w rękawiczkach. Zza winkla wyłoniła się para starszych ludzi. Zdjęłam rękawiczki i czekam aż przejdą bo zaraz joby zbiorę, że las karczuję albo co. A państwo pokazują mi wielką reklamówkę i mówią "zbiera Pani, mu też zbieramy bo królika mamy". :lol:
Arya90

Post autor: Arya90 »

paprykarz pisze:Kiedyś poszłam do Puszczy Bukowej po trawę i inne ziele dla świń. Zmierzam, zaopatrzona w zestaw Małego Zbieracza, na polankę. Zbieram zielsko, dyskretnie rozglądając się dookoła czy ktoś nie patrzy dziwnie na babę w workiem w rękawiczkach. Zza winkla wyłoniła się para starszych ludzi. Zdjęłam rękawiczki i czekam aż przejdą bo zaraz joby zbiorę, że las karczuję albo co. A państwo pokazują mi wielką reklamówkę i mówią "zbiera Pani, mu też zbieramy bo królika mamy". :lol:
Swój swego zrozumie :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

agatauk02 - witaj! Obrazek Jakoś ogarniam hehe!
Co do hurtowego zbierania trawy - u mnie na jednostce wartownicy już się do mnie tak przyzwyczaili, że jak mnie widzą to mówią, gdzie jeszcze co smaczniejszą zieleninę zlokalizowali na terenie :lol:

Dawno Squadu nie było:

Nie wzruszona niczym podkaloryferowa pilnowaczka trawy:
Obrazek

"Wiecie, że duża znów COŚ kombinowała tym blondynom z salonu? Wygląda, jakby tygrys na nią napadł hłe, hłe!"
Obrazek

"Lokal im modernizowała..Zołza..A my??? Ze 2 m2 klatki by się przydały!"
Obrazek

"A ty dokąd tak się spieszysz???
Obrazek

"Pewnie do tych poczochranych blondyn..Fochnęłam się!!!"
Obrazek
Obrazek

"Hmm hmmmm, la lala...Poprawię fryz i ruszam na parapetówkę do sąsiadek."
Obrazek

"Ochłoń Gustawie. Tam też wprowadził się inny faceta..z jajami ponoć!"
Obrazek

"Jak to...ale... Obrazek "
Obrazek

:lol:

A tu moja koleżanka z armii Romina (Hiszpanka) ze swoim Peanutem (Ma w sumie trzech panów):
Obrazek

Namówiłam ją na założenie wątku. Jak się pojawi, dam wam znać :szczerbaty: Co jeszcze ciekawsze - będzie takze domem tymczasowym - dostała już zgodę :peace:
Telaya

Post autor: Telaya »

Wow! Super!
A Romina po angielsku będzie wątek prowadzić? Bo jak po hiszpańsku to koniec świata będzie :ups:
katiusha

:lol: Po angielsku, spoko! A przy okazji, nowe królestwo tymczasów:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Lazio dopiero teraz zauważył kobiety. Gugla, turkoce, zagaduje - Romeo jeden! :nono:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja tam mogę po hiszpańsku z Rominą :neener: Właśnie powiedziałam M o nowej koleżance z forum, a on: hiszpanka w polskim wojsku??? :lol:

Kati.....ja chcę zostać Twoim tymczaskiem :please: Tymczaski mają u Ciebie tak cudownie....obiecuję, że nie zajmę dużo miejsca i pewnie niedługo by się ktoś po mnie zgłosił :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

:lol: Uświadom, że ja jestem w NATO-wskiej jednostce, międzynarodowej :102: Twój M będzie mógł z krajanką pogadać!
A na tymczasa przybywaj! Hamaczek Ci uszyję :szczerbaty: i pościelkę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”