Zoobotanica 2013 Wrocław

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Zoobotanica 2013 Wrocław

Post autor: Oldzah »

Też byłam i udało mi się wygrać dla mojej Tasi prześliczną norkę :D
Dzięki dziewczyny :D
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Agata5551

Post autor: Agata5551 »

Podsumowując: ZA ROK PRZEBIERAMY SIĘ ZA ŚWINKI, ROBIMY JAKIŚ MAŁY WYSTĘP (DERWUŚ-ZUMBA? Już razem ćwiczymy układy haha :P) I ZBIERAMY KASĘ!!!! :yahoo: Przyznam, że mimo, iż nasze stoisko nie było ogromne to przyciągało ludzi - a dodam jeszcze, że miałyśmy mały psikus, bo w ndz zrobili we Wro maraton jakiś i był utrudniony dojazd na targi, a mimo tego taka suma!!! :jupi: Strach pomyśleć co będzie za rok przy większym stoisku i miejmy nadzieję braku innych imprez w mieście :fingerscrossed: :szczerbaty:
Ikuko

Post autor: Ikuko »

Agata5551 pisze:Podsumowując: ZA ROK PRZEBIERAMY SIĘ ZA ŚWINKI, ROBIMY JAKIŚ MAŁY WYSTĘP (DERWUŚ-ZUMBA? Już razem ćwiczymy układy haha :P)
Ja wam się mogę dorzucić z historią o świnkach w klasycznym tańcu indyjskim :lol: W ogóle Agata dlaczego sugerujesz MAŁY występ. Jak coś robić to porządnie! Będzie spektakl w Imparcie :laugh:
Agata5551

Post autor: Agata5551 »

W takim razie za rok nie tylko stoisko, ale i scena będzie nasza :D
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

A ja słyszałam, że Czescy hodowcy byli zachwyceni zarówno ideą Stowarzyszenia jak i stoiskiem :ok: Za rok żeby się waliło i paliło muszę być we Wrocku
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ja też mam nadzieję, że żadne wesela mi nie wypadną i będę mogła tam więcej pobyć :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
lubię

Post autor: lubię »

Po co się ograniczać? W przyszłym roku zaproście Teatr Klinikę Lalek: http://www.festiwalteatrowdladzieci.art.pl/?p=2&a=15 Zrobili słonia, to i świnkę zrobią...
Ann

Post autor: Ann »

Cynthia pisze:A ja słyszałam, że Czescy hodowcy byli zachwyceni zarówno ideą Stowarzyszenia jak i stoiskiem :ok:
A oni nie byli z Rosji? :think: Mniejsza z tym, oni zachwycali się SPŚM, a ja ich świnką :lol:
Ikuko

Post autor: Ikuko »

Ann może czescy też byli, ale nie zauważyłyśmy :lol: Ale tamci od Twojej ulubionej świnki targów na bank mówili po rosyjsku ;)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Która Ann tak się spodobała? :szczerbaty:
Ja zakochałam się w crestedzie red z białą koroną... Na sprzedaż był :glowawmur: Jak odchodziłam, to łezka mi się w oku zakręciła :) Taki piękny... Ogólnie najbardziej lubię świnki drobne z małymi główkami, a tamten prosiak taki właśnie był (drobnego z małym łebkiem niby mam, ale słodkości nigdy dość) :love:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”